Eight of Swords

Gå tilbage til alle Tarotkort, klik her

EIGHTS – OTTE´RE
Otte´re repræsenterer ændringer i et mere positivt sind eller status. Otte er et tal for retfærdighed, dømmekraft, materielle fremskridt og godt helbred.

8 som figur er en Oktagon og betyder også ultimativ balance mellem; det materielle og de usynlige kræfter, total balance mellem hjerte og sind, Feminin og Maskulin. Buddha er involveret i 8 og betyder; korrekt intention, korrekt tale, korrekt handling, korrekt levebrød, korrekt indsats, korrekt mindfulness, korrekt koncentration. 8 er den Guddommelige energi som ærkeenglen MichaEl, troldmanden Merlin, Jesus og Muhammed. 8 tallet er i forbindelse med skaberen af hele denne virkelighed.

EIGHT OF SWORDS – OTTE SVÆRD
Otte sværd kortet, viser en kvinde bundet med bind for øjnene og omgivet af sværd, der fungerer som en slags fængsel eller indelukket område. Det ser ud til at kvinden er helt fanget. Hun ser ud til at være censureret og begrænset af sin personlige ubeslutsomhed. Hun fremstår isoleret og alene, mens hun står midt i en gold, vandig ødemark langt fra byen i det fjerne. Himlen er grå og overskyet, hvilket indikerer fortvivlelse og mangel på håb. Kvindens fødder står tørt, hvilket indikerer, at følelsen af at være begrænset i de otte af sværd er baseret på en intellektuel vurdering af situationen som burde være en følelsesmæssig vurdering. Der er en sti ryddet foran hende, så der er faktisk en vej ud af denne situation, men hendes mangel på ægte følelsesmæssig  handling kan forhindre hende i at se den rigtige vej og holde fødderne tørre.

*Gold (dansk) betyder ufrugtbar

Kortet vender opad
Negative tanker, selvpålagt begrænsning, fængsling, offermentalitet

Kortet vender omvendt
Selvbegrænsende overbevisninger, indre kritiker, frigivelse af negative tanker, åben for nye perspektiver

Spådom betydninger
Uvidenhed, forvirring, muligvis påtvunget af andre. Gå et skridt frem ad gangen.

Advarsel / råd
At se tingene klart. Første skridt til befrielse.

Handling
Et øjeblik, hvor du kun ser dine umiddelbare begrænsninger. Små skridt fremad, man kan meget mere.

Gå tilbage til alle Tarotkort, klik her