6 The Lovers

Gå til alle tarotkort, klik her

Nr. 6 – THE LOVERS – De elskende
De elskende repræsenterer ideen om par af modsætninger, herunder den særlige modsætning det selvbevidste og ubevidste former for mental aktivitet. Den vigtigste lektion er, at universet i alle detaljer viser kærlighedens kraft, som skaber en harmonisk balance mellem forskellige modsætninger, så der manifesteres i orden.

Planeten Merkur styrer det tegn, der er forbundet med De elskende, som er Tvillingerne.
De to figurer i De elskende kortet er velsignet og beskyttet af luftelementet som er ærkeenglen Raphael, i luften omkring dem. Engle repræsenterer generelt forfining af jordiske ønsker. En af egenskaberne for luft er kommunikation, der er nødvendig for et sundt forhold. Den violette kappe på englen repræsenterer royal og herredømme, et symbol på hvor vigtig denne diskrimination fører til kontrol af forholdene.

Solen skinner klart over parret, hvilket giver varme og tryghed. Jorden for deres fødder er grøn og frugtbar og antyder liv og lykke. De fem æbler på træet bag kvinden repræsenterer de fem sanser, hvilket angiver, hvor vigtig sensuel romantik er for kvinden. Slangen i det frugtfyldte træ bag kvinden antyder historien om Adam og Eva, menneskehedens fald fra nåde og verdens fristelser. Slangen er også et symbol på sanserne såvel som kraften fra slangerne Ida og Pingalia som når i balance resultere i kundalini. Flammerne bag manden repræsenterer lidenskabens flammer, hvilket angiver mandens primære bekymring. Der er tolv flammer der repræsenterer de tolv stjernetegn, symbolet på tid og evighed. Manden ser på kvinden, der ser på englen, der sammen danner trekanten af ​​guddom. Denne trekant angiver den bevidstes vej til det underbevidste til det overbevidste eller fra fysisk lyst til følelsesmæssige behov til åndelige bekymringer. Bjerget er et symbol på opnåelse og erkendelse, mens vandet er et feminint symbol der angiver balance mellem de to.

Nøgleordene er
Kærlighed, forening, relationer, potentiale, udfordring, modsætninger, justering af værdier og valg.

Hvis kortet vender på hovedet
Disharmoni, ubalance og forkert justering af værdier.

Hurtig betydning

Spådom betydninger
Et stærkt forhold, især romantisk. Eller et vigtigt valg.

Advarsel / råd
En tid til at handle alene. Vær forsigtig med valg som føles dårlige for en.

Handling
Oplev kærlighedens og forholdets åndelige kraft.

Gå til alle tarotkort, klik her