Eight of Cups

Gå tilbage til alle Tarotkort, klik her

EIGHTS – OTTE´RE
Otte´re repræsenterer ændringer i et mere positivt sind eller status. Otte er et tal for retfærdighed, dømmekraft, materielle fremskridt og godt helbred.

8 som figur er en Oktagon og betyder også ultimativ balance mellem; det materielle og de usynlige kræfter, total balance mellem hjerte og sind, Feminin og Maskulin. Buddha er involveret i 8 og betyder; korrekt intention, korrekt tale, korrekt handling, korrekt levebrød, korrekt indsats, korrekt mindfulness, korrekt koncentration. 8 er den Guddommelige energi som ærkeenglen MichaEl, troldmanden Merlin, Jesus og Muhammed. 8 tallet er i forbindelse med skaberen af hele denne virkelighed.

EIGHT OF CUPS – OTTE KOPPER
Otte kopper er et kort som indikere forandring og overgang. Kortet fremkalder en øjeblikkelig reaktion af tristhed og en følelse af ensomhed. Figuren på dette kort har vendt ryggen til alt hvad han har akkumuleret eller opnået før. Han går væk, som om han vil starte forfra. Han forsvinder om natten i et goldt og vanskeligt terræn med kun en kappe på ryggen og en stav i hånden. Karakteren på Otte kopper kortet, har levet og oplevet livets glæder og sorger, og fundet det han troede var succes, kun for at opdage at han er uopfyldt og tom indeni. Denne person har valgt at forlade det velkendte og komfortable i jagten på højere mål. Han begiver sig ud på den åndelige rejse, for at finde dybere forståelse i de ting han er bekendt med.

Kortet vender opad
Skuffelse, opgivelse, tilbagetrækning, eskapisme.

Kortet vender omvendt
Prøver en gang mere, ubeslutsomhed, formålsløs drift, går væk fra noget.

Spådom betydninger
At efterlade noget. En søgen efter det, der mangler.

Advarsel / råd
At blive i en situation. Hold ved det man har.

Handling
Gå væk fra noget, før det slutter. Søg det der mangler.

Gå tilbage til alle Tarotkort, klik her