Eight of Pentacles

Gå tilbage til alle Tarotkort, klik her

EIGHTS – OTTE´RE
Otte´re repræsenterer ændringer i et mere positivt sind eller status. Otte er et tal for retfærdighed, dømmekraft, materielle fremskridt og godt helbred.

8 som figur er en Oktagon og betyder også ultimativ balance mellem; det materielle og de usynlige kræfter, total balance mellem hjerte og sind, Feminin og Maskulin. Buddha er involveret i 8 og betyder; korrekt intention, korrekt tale, korrekt handling, korrekt levebrød, korrekt indsats, korrekt mindfulness, korrekt koncentration. 8 er den Guddommelige energi som ærkeenglen MichaEl, troldmanden Merlin, Jesus og Muhammed. 8 tallet er i forbindelse med skaberen af hele denne virkelighed.

EIGHT OF PENTACLES – OTTE PENTAKLER
Otte pentakler kortet, viser en ung mand, der arbejder over otte mønter, og omhyggeligt ætser en pentakelform ud i hver mønt. Han har allerede gennemført seks mønter med succes og har to mere tilbage. Dette kort afspejler en tid, hvor man fokuserer al sin energi på noget, og sørger for det er så perfekt som det kan være. Man er meget engageret i det man laver, og fast besluttet på at gøre et godt stykke arbejde. Det er tid til små økonomiske gevinster fra projekter eller arbejde.

Kortet vender opad
Læretid, gentagne opgaver, mestring, udvikling af færdigheder.

Kortet vender omvendt
Selvudvikling, perfektionisme, fejlrettet aktivitet.

Spådom betydninger
Arbejde, dedikation, at lære en færdighed.

Advarsel /råd
Utålmodighed eller udsættelse. Tab af fokus i arbejdet.

Handling
En tid til at arbejde stabilt, uden bekymring for belønning eller anerkendelse.

Gå tilbage til alle Tarotkort, klik her