Fiskene

     Fiskene

Tallet 100

Bagsiden af hovedet

Hjertechakra (Feminin side) og Det tredje øje (Maskulin side)

Fiskenes tegns udsender feminin negativ polariseret energier, som fremmer at løfte samfundets skyggesider op i lyset, så alle kan se dem og få gjort noget ved dem. Når du går ind i dig selv har du den dybeste forbindelse til den første skaber af alt, nemlig det mørke mystiske feminine hvori al visdom og de dybeste følelser findes som får dig til at tjene menneskeheden. Desværre forlanger de fleste som får hjælp fra dig, mere end allerede givet, og det sårer fiskens hjerte, og dermed bliver en du offer for din egen kærlighed til andre. Det dybe og visdommelige og intelligente Feminine er rigtig god til forening og hele sår, men dårlig til at sætte grænser og kende den rigtige retning og at sige nej til andre, men styrken til at sige nej skal findes i din maskuline side af dig selv, for den er faderen som klart har vilje og styrke til at sige nej og sige fra overfor andre.

Fiskenes tegns energier fremmer følelsen at redde andre og bringe kærlighed ind svære steder, kreativitet, stor visualiseringsevne, drømmende, intuition, psykiske evner, dyrkning af mystisk bevidsthed, ofrende kærlighed, hjælper andre ved at fokusere på lidelser i verden hvor alt ser håbløst ud. Fiskenes tegns energier kan nå dybest ned i følelserne af alle stjernetegn og bringe kærlighed ind der hvor ingen andre kan. 

Fiskenes tegns energier styrer i denne verden ofte områder som socialt arbejde.

Fiskenes tegns energier gør en til et skib på havet, hvor det dybe feminine er blæsten i sejlene, men det skal være en energi af maskulint lys som styrer roret, og nogen har ingen bag roret og derfor ses deres liv ofte ude af deres egen kontrol.

Fiskenes tegns energier fremmer; at kalde på Gud, at virkelig lytte til Guds visken, for Gud visker for at være sikker på vi virkelig lytter til ham, vækst og at man løftes over det dyriske for at skabe hellighed for at vise at Gud eksisterer, intensiv handling, et helligt sind, at man påvirker andre til at blive indblandet i helligheden, øget effekt ved meditation som når højere ind i den hellige natur, 

En person af visdom er på bølgelængde med Gud.