Four of Swords

Gå tilbage til alle Tarotkort, klik her

FOURS – FIRE´ERE
Fire´ere indikerer vækst og udmøntning af ideer. Fire´ere sætter grænserne for ideer til at afklare sig selv og give dem mulighed for at blive manifesteret i den fysiske verden.

4 betyder de 4 elementer; Ild og vand, Jord og Luft, og 4 repræsentere perfekt balance i disse 4 elementer. 4 forbindes med kulstof atomet som er grundelementet i alle fysiske kroppe og liv på Jorden. En urgammel beskrivelse fortæller at alt materie består af 4 stadier; faste stoffer, flydende stoffer, gasser og plasma (glødende lamper). 4 betyder den fysiske verden med 4 verdenshjørner; Nord og Syd, Øst og Vest. 4 betyder ”at have det godt”.

FOUR OF SWORDS – FIRE SVÆRD
De fire sværd kortet, skildrer billedet af en ridder der ligger på en grav, men han er levende. De fire sværd antyder, at det er en tid med tilbagetog, eller en følelse af eksil eller en kortvarig forvisning. Det farvede glas bag statuen skildrer en kvinde og et barn sammen.

Et sværd ligger under ridderen, hvilket symboliserer at der kun er ét nøgleproblem, der dominerer ens liv på dette tidspunkt. Tre yderligere sværd hænger over ham og peger nedad.

Kortet vender opad
Hvile, afslapning, meditation, kontemplation, rekreation.

Kortet vender omvendt
Udmattelse, udbrændthed, dyb kontemplation, stagnation.

Spådom betydninger
Tilbagetrækning, hvile, tilbagetrækning til en indre tilstand. Et behov for helbredelse.

Advarsel / råd
Ophidselse, vend tilbage til handling. Forbindelse til andre.

Handling
Træk tilbage fra kamp. Find et sted at hvile og helbrede.

Gå tilbage til alle Tarotkort, klik her