Four of Wands

Gå tilbage til alle Tarotkort, klik her

FOURS – FIRE´ERE
Fire´ere indikerer vækst og udmøntning af ideer. Fire´ere sætter grænserne for ideer til at afklare sig selv og give dem mulighed for at blive manifesteret i den fysiske verden.

4 betyder de 4 elementer; Ild og vand, Jord og Luft, og 4 repræsentere perfekt balance i disse 4 elementer. 4 forbindes med kulstof atomet som er grundelementet i alle fysiske kroppe og liv på Jorden. En urgammel beskrivelse fortæller at alt materie består af 4 stadier; faste stoffer, flydende stoffer, gasser og plasma (glødende lamper). 4 betyder den fysiske verden med 4 verdenshjørner; Nord og Syd, Øst og Vest. 4 betyder ”at have det godt”.

FOUR OF WANDS – FIRE STAVE
På Fire stave kortet, danser et par under en velkomstkrans, bundet mellem fire krystalspidse stave. Baldakinen af blomster på de fire tryllestave ligner også bryllupsbaldakinen ved den traditionelle jødiske ceremoni og repræsenterer således en tid for opfyldelse og tilfredsstillelse ved opnåelsen af et mål. Det er et kort, der viser offentlige relationer, færdigheder og arbejde med andre. I baggrunden står en anden gruppe mennesker, lige foran et stort slot, også dekoreret med blomster. Det ser ud til, at der bliver afholdt en fejring, måske som en hjemkomst eller en fest inde fra slottet. 

De fire stave kortet, viser solidaritet, velstand, fred, overflod og lykke.

Kortet vender opad
Fest, glæde, harmoni, afslapning, hjemkomst.

Kortet vender omvendt
Personlig fejring, indre harmoni, konflikt med andre, overgang.

Spådom betydninger
Fest, fællesskab, glæde. Pause fra kampen.

Advarsel / råd
Traditionelt forbliver betydningerne de samme.

Handling
Fejr, især med familie og fællesskab.

Gå tilbage til alle Tarotkort, klik her