HEALING
Hos mig kan du blive healet i et normalt lokale, eller med fordel i mit Tempel.

Jeg elsker dyr, og jeg healer gerne dyr til en særlig lav pris.

Se priser (klik her)

Samtale først
Ved første healing har vi en samtale om dig, og jeg gennemgår vigtigt materiale med dig, så du får en større forståelse for hvorfor og hvordan healing faktisk virker, samt en forståelse for hvorfor du selv skal medvirke til at healingen bliver en langvarig succes hos dig.

Du får vist hvordan krop og sind hænger sammen rent videnskabeligt, og det kan hjælpe dig fremover til at balancere dig selv, og dermed skabe et langt bedre helbred i dig både psykisk og fysisk.

Efter samtalen starter vi healingen.

Materialet er meget vigtigt, og derfor koster førstegangs healing lidt mere end de efterfølgende healinger.

Selve healingen
Du har dit normale tøj på, og ligger normalvis på maven på en briks. Jeg bruger min venstre hånd til at “skanne” / føle fysisk på fra din nakke til din lænd flere gange, for at mærke forskellen i temperatur på dine energipunkter på ryggen. Herefter healer jeg med enten en eller begge hænder fysisk placeret på din ryg, og skanner lidt igen, og healer mere, for at ensrette energierne i din krop via. din rygsøjle, hvorfra alle dine nervebaner udspringer fra til alle dele af din fysiske krop.

Healingen er ret behagelig, og det er normalt at falde i lidt i søvn undervejs.

Efter healingen
Når healingen er gennemført efter 30 minutter, tager vi en snak om hvad jeg følte under skanningen og healing af dig.

Fokuseret Livsenergi
Livsenergien består grundlæggende af kun to energier, en positiv ladet og en negativt ladet, som snoer sig omkring hinanden som to slanger, og findes overalt i alle virkeligheder og alle verdener, og alle verdener og virkeligheder er forbundet med hinanden via. den populært udtalte “Livsenergi”.

Mit Tempel er ligesom visse andre Templer skabt til at tiltrække de to hovedsagelige energier ind i Templet og ud igen, og det resultere i en fokuseret livsenergi inde i Templet som forstærker healing og meditation. Templet kan således bringe ny energi til dig, og tage uønskede gamle energier med væk.

Fordi energierne er forstærket inde i templet, skal healeren benytte særligt gamle teknikker for at healingen bliver korrekt.

Solopgang
Lige når Solen står op i horisonten, forstærkes energierne på Jorden og derfor er energierne stærkest ved solopgang, så der skal du finde tidspunktet for solopgang i Aarhus, hvis du vil heales på det tidspunkt.

Venus og Sirius
Hvis du søger balance i din Maskuline og Feminine side, og måske blive mere åben for viden og visdom, så kan du blive healet til en opgang af Venus eller Sirius. Planeten Venus og Sirius er i tusinder af år brugt i ceremonier til at skabe balance i ens personlighed.

Månehealing
Månen er den planet som er tættest på Jorden, og Månen fokusere stråling (energier) fra de bagvedliggende stjerner ind på Jorden. De gamle magikere fortæller at når et stjernetegn ligger bag Månen, så er det energierne fra det stjernetegn som sendes fokuseret til Jorden. Hvis du vil heales på sådan et tidspunkt, så er du velkommen til at kontakte mig, så kigger jeg hvornår Månen har et evt. ønsket stjernetegn bagved sig, og vi kan booke en tid der.