Henrik – Okkult healer

Okkult betyder “skjult”, og vores indre organer er visuelt skjult for os.

Som okkult healer ved jeg hvordan organer i kroppen skal fungere fysisk, og hvordan kroppen hænger sammen med det åndelige. Igennem min healing får organerne ny energi til at fungere korrekt.

Jeg er en ung 52 årig mand, med uddannelse i Tempelhealing, og en grundlæggende uddannelse i anatomi og fysiologi som jeg har 23 års erfaring med.

Det handler om dig
Inden selve healingen, starter jeg altid med en indledende snak, med fokus på dig!

Årsagen til dit besøg skal belyses og sammen vil vi afstemme hvad du kan forvente af en healing hos mig. 

Healingen kræver noget af dig
Det er vigtigt at være bevidst om, at en healing ikke er en hurtig og nem løsning. Det kræves af klienten, dig, at du er villig til at arbejde med dig selv, og byder healingen velkommen i din krop og sind.

Når du arbejder med dig selv betyder det, at du er villig at kigge på de mentale ting du har været i gennem i dit liv – Forandring og helbredelse sker først når du er villig til det.  

Sådan foregår healingen
Typisk sidder du i en behagelig lænestol i mit hjem, som er mit Tempel i Thorsager ved Rønde, og jeg lægger mine hænder på dine skuldre eller på dine knæ, alt efter hvad du har det bedst med.

Hvis det er nødvendigt du ligger ned, så sidder jeg bagved dig, med mine hænder på dine skuldre.

De fleste mærke en varme brede sig i kroppen, og det er healingen som får blodet og dermed livsenergien til at flyde lettere i din krop.

Væsker og blod begynder en oprydning i kroppen, og affaldsstoffer kommer i frit omløb indtil de er renset ud.

Du skal drikke et helt glas vand efter healingen, og de efterfølgende dage skal du huske at drikke mere end normalt vand, så du kan aflede affaldsstofferne når du er på toilet.

Efter healingen
Selve healingen tager typisk 30 minutter, eller mere hvis jeg føler der skal mere til.

Efter healingen får vi en behagelig snak om hvad jeg følte under healingen, og det kan være guldkorn til dig at komme videre i livet med.

Dyr er forbundet med mennesker
Dyr er langt mere intuitive og følsomme end de fleste menensker er. Når et dyr har det dårligt, kan det være en symbiose mellem mennesket og dyret, derfor kan healing af et dyr involvere en healing af mennesket også.

Kosttilskud
I nogle tilfælde mangler din krop næringstoffer, og her kan jeg vejlede i kosttilskud og anbefale virksomme kosttilskud til dig.

Jeg kan gratis lave en kosttilskudsplan til dig, i forbindelse med en healing.

Film om healing
Min ven Jens har lavet en dokumentar om healing, som forklarer hvordan og hvorfor healing virker, se dokumentaren gratis, klik her.

Udtalelser fra klienter
“Henrik er en meget venlig og behagelig person, som har hjulpet både dyr og mennesker af med svære lidelser ved hjælp af hans guddommelige healing, og behagelige forklaringer som hjælper til en større forståelse, som kan hjælpe en på den rette vej i livet.
– Jens

“Jeg havde prostatakræft, og var nået til jeg ville en anden vej end den lægerne foreslog. Jeg valgte healing ved Henrik, og jeg valgte rigtigt, for jeg er i dag diagnosticeret fri for kræft, og er rask.” – Poul

Jeg kan skabe kontakt til en given klient hvis du ønsker det, bare kontakt mig omkring det i nedenstående formular.

Pris for én healing
400 Kr. inkl. moms.

Healingen foregår i Thorsager ved Rønde.

Skriv til mig her for yderligere information.

Contact Form Demo