Jomfruen

י Jomfruen

Tallet 10

Åben hånd

The Lady in the sky

Solar Plexus (Feminin side)

Perfektionistisk personlighed med orden i tingene. Jomfruen som element i personligheden betyder faktisk det store dybe mørke feminine hvori ens sjæl fødes fra, og det giver stor visdom til personligheden. Jo mere Jomfruen passer på sig selv, desto hurtigere vil sjælens visken bliver til stemmer der er lette at høre, og først der kan Jomfruens energier påvirke personligheden til at tjene menneskeheden ved at løfte den spirituelt.

Ordet jomfru betyder ren, og tegnet Jomfruens energier giver renselse, og er en energi som tillader mere hellighed at komme igennem til livet. 

Jomfruer ses ofte som healere, sygeplejersker og lign. Jomfruen som læge ønsker inderligt at hjælpe andre så de fungere optimalt.

Det siges at energierne er gnisten af den kreative styrke og derfor den første skabelse af alt som vil blive skabt, samt at de højeste af energierne er guddommelig overbevidsthed, de mellemste er visdom, de nederste er forståelse. Energierne er som en maskulin hånd, der igennem magt og styrke kan skabe alt man gerne vil have indenfor et begrænset område så det skabte kan opfattes. Den maskuline hånd kan også skabe sygdom i os selv, eller helbrede os selv på det fysiske, følelsesmæssige og spirituelle plan. Hånden er et instrument af stor magt og vejledning. Hånden bruges til at berolige dem vi elsker, til at lette et barns frygt og tårer, af forældre til at vejlede et barn på vej i livet.

Det er igennem hænderne man manifestere sin spiritualitet til andre og sig selv. Uanset hvor meget man meditere, vil ro, fred og fokus altid føre til indgangen af egen spiritualitet. 

Energierne gør en; ydmyg, og repræsentere det metafysiske og spirituelle.

Der er forskel på hvordan Merkur styrer Jomfruen og Tvillingerne;

Jomfruen er god til at håndtere information og analysere, men har svært ved at tilpasse forskellige situationer, og har tendens til at tænke for meget, og det kan bremse kommunikation og argumentation hos Jomfruens tegn.

Zavijava i Jomfruen
Overdreven, argumenterende, upålidelig, skrupelløs, givet til invektiv, mekanisk evne, meget hurtigt sind, stor snakker.Det giver velgørende, karakterkraft, styrke, kampbevægelser og destruktivitet.

Spica si Jomfruen
En stjerne i Jomfruens tegn. Spica er startpunktet i Indisk astrologi.

Et meget positivt tegn, som kaldes Gudinden, som Egypterne kaldes ISIS som er gudinden af ubegrænset kærlighed, og perfekt balance mellem det Østlige Feminine (Månen) og det Vestlige Maskuline (Solen). Egypterne opfattede Spica som Horus, og senere blev Jomfruens tegn opfattet som Jomfru Maria, og Spica som  Jesus Kristus. Det spekuleres om det var den stjerne der var den ledende stjerne i Betlehem.

Spica menes at have en effekt af et mix af Merkur og Venus, som producerer hierofanter (ypperstepræster og præstinder).

Spicas energier fremmer; Forståelse for viden og visdom af både mørk og lys slags, lærde, filosofiske, veltalende, kreative, kloge, kunstneriske, fornøjelseselskende, højsindede og succesrig, men også tendens til ustabilitet og mangel på orden, fuldstændig seksuel løssluppenhed, hvor en person ikke følger nogen form for normer i forbindelse med, hvem vedkommende har sex med.

Porrima i Jomfruen
Gudinden af forudsigelser og profeti.

Styrer venstre nyre i kroppen.

Et mix af Merkur og Venus og giver egenskaber som; høflig, venlig, ordnet, elegant, sødmodig, kærlig, raffineret, kunstnerisk, ære og rigdom. 

Det giver en høflig, raffineret og elskelig karakter med profetiske instinkter.