Jupiter

Jupiter (Marduk)

Tallet 20

Lukket hånd

Styrer Skyttens tegn, og halvdelen af Fiskenes tegn

Påvirker; lever, lår, fødder, vækst, hypofysen(hormonkontrolcenter)

Hjertechakra

Maskulin

Jupiter er den store heldige planet, som fremmer held i alt den står i.

Jupiters energier; skaber meget fine ting som er svære at analysere og beskrive, dyrs kroppe, begyndelser, vækst af dyr, korrekt bedømmelse, kammeratskab og samarbejde mellem kolleger, og lighed mellem alt, god opfattelsesevne og intelligens, mildhed, taler sandheden, korrekt tro, trofast, kyskhed (undgår sex), ære, taknemmelighed, veltalende, videnskab, filosofi, undervisning, ting som er fremkommet på en fornuftig og fredelig måde, forbedring af forretninger, viljestyrke som en konge, finder glæde i rigdomme og i at fremskaffe dem, åben overfor nye ideer, ofringer, hjælper mennesker med alt, finder glæde i folkemængder og steder med mange andre, velgører af menneskeheden, fromhed (religiøs), følger og opretholder loven, glæder sig over trofaste og dem som taler sandt, skønhed, glæde, latter og meget konversion med andre, taler ganske godt og gerne, godartede ansigter, elsker alt det gode og dem som afskyr ondskab, prædikere af gode ord og udfører gode gerninger og undgår de dårlige.

Jupiters energier; fortræffelighed, storhed eller skønhed som vækker stor beundring eller respekt som man næppe tør fornærme, som også kan være tegn på erkendelse af egen underdanighed, underlegenhed og afhængighed, drømmetyder, eneboer, filosof, konge, soldat, fredelig, profit.

Jupiters energier; holder det guddommelige lys og lader det lyse ud, kan afgrænse manifestation ved at sætte murer rundt om det guddommelige lys så vi kan gå hen til det og kommunikere med Gud. Nok er der bygget templer i den fysiske verden hvor man kan gå ind og tale med Gud, men det er templet inden i dig selv der skal bygges op og vedligeholdes, så Gud kan tale til dig inden i dit indre tempel. I dit indre tempel kan du forsøge at finde forståelse for uværdige tilbøjeligheder og begreber som er resultatet af mistolkninger i denne verden fyldt af kaos. Igennem kontakt med dit indre tempel kan du løfte dig over denne verdens kaos og se mere klart, og se at Gud findes i alt i denne verden.

Kabbala
Jupiters energier giver; Handling til intellektet. Absolut og ubegrænset velvillighed samt venlighed. Styrke, velvillighed, glæde, håb, nådighed og hukommelse. Retfærdighed. Udvidelse og skabning af ting. Skabelse af intelligens. Overflod af energi som kan bruges til bestræbelser som et nyt job eller ny skole, eller til en ny fase i ens liv. Lydighed til dit spirituelle indre jeg, som vil forstærke din spiritualitet og føre til balance og harmoni med universet, som bør søges da det vil give overskud i alle aspekter af dit liv, og du vil modtage mest muligt fra livet omkring dig. Hjælpsomhed til dem der behøver det. Opnåelse af det højeste man kan blive. Retning og testning af dig, men kun indenfor rammerne af retfærdighed og det du kan tåle. Samling af ting så der skabes harmoni for at øge vækst. Pleje og store fordele. Befrugtende og kreativ. Overflod og velstand til din fysiske, materielle, mentale, og spirituelle behov. Afslappende natur. Fjerner bevidstheden om begrænsning og fylder en med tillid, optimisme og glæde til at leve.

Jupiter ses som en planet for rigdom og held, men det er ved at følge ens hellige indre jeg, at man selv skaber rigdom og held i sit liv.

Jupiter i Zodiac, hjertechakra, bl.a. den måde du tilgiver og viser kærlighed på.