King of Cups

Gå tilbage til alle Tarotkort, klik her

KINGS – KONGER
I lighed med dronningerne, der repræsenterer den kvindelige komponent, repræsenterer kongerne den mandlige eller en maskulin komponent i domstolskortene. De repræsenterer en situation, hvor der er en mand involveret. Generelt er han ældre og kan være verdsligere (materialistisk) i sin adfærd.

KING OF CUPS – KONGEN AF KOPPER
Kongen sidder på sin trone på en grå stenblok, der ser ud til at flyde roligt midt i et uroligt hav og bærer en halskæde med en fiskeamulet. Fisken er symbolet på ånd, kreativitet og repræsenterer balancen mellem det ubevidste og det bevidste. Bag ham på hans højre side springer en anden fisk vildt fra det urolige hav, og til venstre sejler et skib støt i det urolige hav. Han er helt rolig trods kaosset. Kongen af kopper, har lært at acceptere sine ubevidste impulser og følelser samt at håndtere dem på den modne og balancerede måde, der forventes af hans position i livet.

Kortet vender opad
Følelsesmæssigt afbalanceret, medfølende, diplomatisk.

Kortet vender omvendt
Selvmedfølelse, indre følelser, humør, følelsesmæssigt manipulerende.

Spådom betydninger
En stærk mand, en leder, især når partneren er med en magtfuld kvinde. Han kan undertrykke sin egen følelsesmæssige eller kreative side for at handle ansvarligt.

Advarsel / råd
Han kan eksperimentere med nye tilgange eller søge nye måder at udtrykke sit indre liv på.

Handling
En tid til at lede følelsesmæssig eller kreativ energi til praktiske formål.

Gå tilbage til alle Tarotkort, klik her