Krebsen

ח Krebsen

Tallet 8

Et hegn

Sakralchakra (Feminin side)

Astrologisk er krebsen forbundet med hus, hjem og sikkerhed. Krebs er esoterisk et af de mest guddommelige stjernetegn, som i sin overflod af gode ting kan øge tilstrømningen af gode ting til en. Krebsen ser hele sit liv som sit hjem. Alle aspekter af livet som f.eks. venner, karriere osv. er alle rum i det store hus af krebsens liv. Spørgsmålet er så hvor meget lys der er i hvert rum. Krebs stræber efter at være det bedste den kan blive i enhver situation, i alle dens rum i livet. Fundament er det vigtigste for en krebs. Krebsens er fundament til service af andre igennem kærlighed, 

Den 18. vej i livstræet. Side 253 Kabbala

Når man afviger fra ens sti i livet, har man tendens til at lukke sit indre øje som ser det guddommelige. Energien fortæller at det guddommelige er inde i alt liv i den fysiske verden, og energierne fremmer at sjælen opløfter sig fra det jordiske plan til højere rigere igennem spirituel udvikling.

Gud har givet os fri vilje til alt, og nogle gange føles det som om man laver uheldige handlinger med den frie vilje, men i gaven fra Gud ligger den største lærdom; at se og forstå konsekvensen af ens uheldige handlinger og derigennem få mere visdom.