Løven

ט Løven

Tallet 9

Serpent

Hjertechakra (Maskulin og Feminin side)

En gammel joke om løven; ”Du kan altid fortælle det til en løve, men ikke for meget”, for Løven taler meget om alt.

Løven handler om at finde sig selv. Enhver løve skulle spørge sig selv ofte, hvem er jeg. Hvert år en løve spørger sig selv om hvem den er, er det ofte noget andet end sidste gang den spurgte.

Løven har faktisk to løver i sig;

Den traditionelle løve som personligheden.

Den højere løve er sjælen selv.

Den traditionelle astrologiske løve tænker tit den er den som alle elsker.

Den højere løve ved hvad den er, og skal kun bruge det til at vide hvad den er, autentisk som den er, og sådan er den bare.

Solen er centeret for vores solsystem, og de andre planeter er chakraer for Solen. Når en løve leder efter hvem den er, bør den lede efter dens centrum i personligheden, derfor har den også Solen som regent.

Løvens energier; øger lysten til meditation hvorfra du kan åbne  en port for det guddommelige lys at skinne ind i dig, og derigennem forenes det Maskuline og Feminine i et slags ægteskab, hvor resultatet er skjult indeni i dig selv, indtil det er klar til at blive født ud i verden som nyt guddommeligt lys til alle. Når du først har åbnet dit sind for det guddommelige, erkender du at der findes noget større end dig selv, og nu åbner du vejen til vækst og forståelse som bliver til noget du gerne vil dele ud af.