Månen

ג Månen 

Tallet 3

En kamel (En transportør)

Styrer stjernetegnet Krebsen

Påvirker; maven, fordøjelsessystem, kvindelige organer, lymfesystemet

Sakralchakra

Feminin

Månens energier sender; begyndelse af arbejde, dybe tanker om ting, god opfattelse og bevægelse, god til diskussioner, god til at ytre sig, vover gerne ting, heldig med hensyn til mad som er nødvendig eller ønsket, gode manere overfor andre, taknemmelig og hurtig i alle aktioner, renlig, bevæger sig hurtigt til det ønskede, har raske og klare intentioner mod andre, har god appetit for spisning men en mindre appetit for  sex, flytter sig fra ondskab for at beholde sit gode omdømme, glæder over smukke ting, studerer grundigt viden om astrologi, magi og andre hemmelige videnskaber, trofaste partnere, vil gerne have sønner og nevøer, vil gerne lave samfundet og hjem bedre, elsket og æret af andre, afskyr uretfærdighed, retfærdig i alt arbejde, glemsel og nødvendighed.

Månens tegn ses ofte som; by- og landboer, budbringere til lands eller vands, landarbejdere, plovmand, landmand, geometrikere, forvaltere, portrætister, søfolk og alt arbejde vedrørende arbejde med vand, økonomi, gift med konge eller dronning, ser ungdommelig ud, mænd ses ofte nybarberet.

Energierne fremmer; at forlade et sted f.eks. ens hjem og gå fremad for at udføre det store arbejde at forbinde sig selv med alt der findes, igennem spirituel træning. Energien fremmer for altid kombinationen af Feminin og Maskulin så der opstår balance i dem og først her kan det guddommelige vise sig for en, hvilket opnås igennem personlig bevægelse i livet og kreativ vækst i dig selv. 

Kabbala

Månens energier manifestere det guddommelige så mennesket kan begribe og forstå ting. At kigge på Solen er alt for lyst, men Månens refleksion af Solens lys, kan man se direkte på.

Månens energier er Serpent-fire / Slange energi, og dermed ild-elementet i en, livsenergien som maskulint stråler ud af en. Energierne er genskabelse og genfødsel.

  • Månen i Zodiac er Sakralchakra, ens glæder og fornøjelser.

Månens energier blev forseglet i din fysiske krop og dermed din grundlæggende naturlige personlighed da du blev født, og de energier de meget stærke livsenergier i dig, som vil følge dig resten af dit fysiske liv. Det er de energier som du mest bringer ind i den fysiske verden, og alle de fejl du laver skal du lære af så du kan udvikle dig til at blive bedre og bedre her i det fysiske liv.

Den som mestre Yesod, månens energier kan slippe ens gamle vaner eller syn på verden, og modigt danne nye oplyste syn på verden, som godt kan bringe uro i ens harmoni med verden, men det er kun indtil ens personlighed har vendt sig til den nye rolle i verden. ( Nye ideer -> disharmoni -> ny opfattelse af sig selv -> Nye ideer ) = livets cyklus.

Månens energier er dit fundament i livet, din måde at forbinde dig til Jorden og til fysiske verden, og de dybeste dele af din personlighed. Energierne påvirker også måden du skaber ting i dit liv på, og hvordan du udtrykker dig igennem din fysiske personlighed.

Månen er; visdom og retfærdighed, at have forbindelse til den ydre virkelighed.