Meditation

| | 0 Comments

At være i en meditativ tilstand, er når man reflektere sine over ting som er sket for en.

Man kan meditere mens man går en tur, eller når man bevidst sætter sig eller lægger sig ned og lukker øjnene og lader tankerne flyde.

Meditation kan være om et specifikt emne, måske noget man ønsker at skabe og mangler kreativ viden til at skabe det.

Meditation er forbindelsen til den rene fantasi, hvorfra det meste af menneskets opfindelser kommer fra, lige fra at sætte sten sammen på særlige måder, til den elektroniske teknologi der eksistere på Jorden i dag.

 

Følelser
Tanker i ens sind påvirker følelser i en. Oplevelser i fortiden kan dukke op under meditation og man kan mærke det man følte dengang som var det nu.

Ved at forsætte meditation om fortidens oplevelser, måske en specifik oplevelse, kan man prøve at forstå at det var i fortiden det skete, prøv at finde en forståelse for hvorfor det skete.

Godt og ondt
Perspektiv

 

Toget i fart
Tanker i sindet er som et tog der kører i ring, i vognene er alle ens oplevelser, både de destruktive og konstruktive.

Toget kører altid med stor hastighed.

Når man fokusere sit sind på en destruktiv begivenhed, er det som at stå på perronen og gribe fat i håndtaget indtil vognen hvor oplevelsen sidder, man bliver øjeblikket hevet voldsomt afsted, det som Amerikanere kalder “I got moved by that feeling”, “Jeg blev bevæget af den følelse”.

 

Lad toget køre
Det kan være bedst at lade sine oplevelser være hvor de er i togets vogne, bare observer dem, de vil for altid være der. Det er dig som skal lære at blive på perronen og lade toget suse forbi.

Fortiden er lænker til dit sind, men lænkerne er lavet af papir, og iøvrigt er løkken om halsen på dit sind så stor du bare kan tage den af.

Fortiden er en læring, som man kan bruge til at gøre sig selv bedre fremadrettet.

Du er fri, du kan gøre som du vil, fokuser på fremtiden og træk den ind i nutiden.

 

Meditation i Templer
Et Tempel bygget korrekt, manipulere Jordens Telluriske elektromagnetiske strømme, kaldet Livsenergien, inde i og omkring Templet.

Når Jordens elektro og magnetiske strømme koncentreres i et Tempel påvirker det hjernens kreative del, og man får lettere en stærkere meditation.

En granitsten er en elektrisk kondensator, som oplader elektrisk energi fra Jorden, og afgiver den hvert 18. minut, hvilket kan mærkes ved store granitsten.

At meditere ovenpå en stor granitsten er en rigtig god ide.

Se f.eks. vores dokumentar TELLURIC