Menhir Templet er bygget efter urgamle principper og særlige hellige mål.

Templets konstruktion fokusere ligeligt Feminin og Maskulin energi, som med tiden vil have en balancerende effekt på ens sind, hvilket fremmer ens fysiske og psykiske helbred.

Templet er bygget i min baghave i villa kvarteret. Lokalet til undervisning og samtaler, har toilet som frit kan anvendes ved leje af Tempel.

Dimensioner af Tempel
Der er Ca. 2,70 cm til midt loft fra gulv. Templet er Ca. 7 kvadratmeter. Indgang i døren er 88 cm bred, og på højeste sted 200 cm. Der er ingen trin, så en evt. kørestol kan sagtens komme ind.

Templet indeni
Designet er enkelt og indeholder ingen billeder eller religiøse symboler, da det er meningen at alle kan bruge Templet og koncentrere sig om det man tror på.

Templet har luftindgange i bunden, og luftudgange i toppen af muren, så hvis der anvendes stearinlys vil de opvarme Templet og minimal sod fra stearinlys vil suges op og ud i det fri, af varmen.

 

Når Templet bruges til healing, foregår det på en briks, med døren åben eller lukket, hvilket temperaturen udenfor kan have indflydelse på.
Healing

Loftet har guldfarvede spær som er Maskuline. Stearinlys har luftudgange lige over dem. Man kan selv vælge om man vil bruge LED lys eller rigtige stearinlys.

 

Gulvet har en udformning i sølv på gulvet som er den Feminine del.