Merkur

ב (Merkur (Nabu

Tallet 2

Huset

Styrer stjernetegnene Tvillingerne og Jomfruen

Påvirker; hjernen, central nervesystem, skjoldbruskkirtlen, de 5 sanser, hænderne

Solar Plexus

Køn; Neutral

Der er forskel på hvordan Merkur styrer de Tvillingerne og Jomfruen;

Den feminine side af Merkur
Jomfruen er god til at håndtere information og analysere, men har svært ved at tilpasse forskellige situationer, og har tendens til at tænke for meget, og det kan bremse kommunikation og argumentation hos Jomfruens tegn.

Den maskuline side af Merkur
Tvillingerne kan tilpasse sig enhver situation, og kan faktisk have det fint med at se ud som de gør, og alt det er ok tingene er som de er, hvor andre kræver tingene perfekt. Tvillinger er gode til at starte kommunikation og argumenterer lynhurtigt,  

Merkur er; foranderlig og tillader at forandre sig fra en natur til en anden, god opfattelse, det rationelle intellekt, meget veltalende, stærk og dyb forståelse af ting, god intelligens, god hukommelse, et smidigt sind som er egnet til at lære videnskab og filosofi, forståelse for hvordan ting vil ske, god til regning, geometer, astrologi, geomancy, magi, gode til skrift og grammatik. God til at holde på hemmeligheder, at handle, være advokat, tjenere, malere, designere.

Merkur sender energier som fremmer; at tage notater, skrivning, astrologi, undervisning, retorikere (hvad god tale og skrift teoretisk er, og hvordan man i praksis taler og skriver godt), digter, skrivning af bøger, vers og rytmer, udregninger og videnskab, visdom, filosofi, taknemlighed, venlighed, glæde og fornøjelser, destruktion af formuer, salg og køb af ting, dømmekraft, klog og vildledende, dem som overvejer ondskab i sine sind og holder sine tanker skjult, løgnere og skabere af falske instrumenter, frygtet af fjender, hurtig til alt arbejde, skifter hurtigt fra en profession til en anden, arbejde som kan gøres bedragerisk, ønsker om at gøre store ting, at blive rig, support af sine venner og folk som vildleder dem til noget ulovligt.

Merkur lærer os; der er to verdener; ”Denne verden” og mere vigtigt ”den verden som er på vej”. At dette liv kun er en forløber til den næste verden eller det næste liv. Merkur er den som skaber rammerne for manifestation der hvor du er, i dit hjem som er din krop og sind, hvor du udvikler din personlighed og hvem du er i forhold til andre og denne verden, hvilket definere din fysiske, følelsesmæssige, og spirituelle væsen.

Kabbala
Merkur er forbundet med Eremitternes (Hermit) mysterier, som involvere esoterisk filosofi og magi.

Merkur i Zodiac, Solar Plexus, er den måde du udøver magt på.

Merkurs energier; kaldes den Perfekte og Absolutte intelligens, fordi denne energi kan se glimt af sin egen sjæl i det guddommelige. Skaber balance i ens grundlæggende personlighed. Der fremmer nogle af ens energier skal udtrykkes igennem ens laveste energier i kroppen, rodchakra. Fremmer fortrydelse, retfærdighed, nåde og at erklære noget helligt. At overvinde onde mørke kræfter.

Merkurs energier hjælper med; at se på og fortolke den nuværende situation, og bestemme betydningen af begivenheder, og relatere gammelt til det nye / fortiden og fremtiden i lyset af det som sker lige nu. At omforme energi til sprog og ord. Modtage ideer. At kommunikere. At bruge magi. Evnen til med sin vilje, at skabe ting ind i den fysiske verden, og tage dem væk igen.

Merkurs energier fremmer; konflikt og snedighed, og forhold. Snedighed hjælper med at udvikle færdigheder. Forfining og forøgelse af intelligens, efterligning, forsigtighed og stræben efter flere færdigheder. Viden og visdom om enhver videnskabelig eller konkret fysisk natur. At kunne røre ved sin egen indre Gud. At kunne afsløre bedrag og finde sandheden i alle ting. At opdage ting. At få viden til at få mere viden.

Husk at viden er magt, og brugt forkert vil det skade dig selv.