OM MENHIR GATE
Menhir er et ord der bruges til en sten som står oprejst, som alle stenene f.eks. gør i Stonehenge og Stendysserne i Danmark.

Om mig
Jeg har i 13 år studeret medicinske publikationer om helbredelser ved hjælp af urter, vitaminer og mineraler og mentale øvelser, og skrevet artikler om det så interesserede kunne hjælpe sig selv til et bedre helbred.

I medicinske publikationer findes der også beviser for at healing virker, og hvordan.

Jeg har særligt været interesseret i hvordan sindet kan påvirke den fysiske krop, og jeg har en stor viden på det område, hvilket er særdeles brugbart til at helbrede sig selv med, eller blive en gladere og raskere person.

Healing
Jeg har studeret flere typer healing og især hvordan nervebaner udgør chakraer / energicentre i kroppen som forbinder den fysiske krop med sindet og omvendt.

Jeg er uddannet Reiki healer, og Gateway Healer som er den type healing indianerne bruger. Jeg er også uddannet Regression terapeut.

Ud fra min samlede viden og visdom benytter jeg en kombineret healing i dag.

Foredrag
Jeg holder gerne foredrag om interessante emner som jeg har studeret, der giver en dybere forståelse af livet her, hvilket gør livet her noget lettere at forstå og leve.

Kontakt;

Menhir Gate
Fuglsøvej 30
8240 Risskov

info@menhirgate.dk