Stor tilgang af sjælemennesker

| | 0 Comments

Mange mennesker bliver suget ind i teknologien hvor de kan miste forbindelsen til sjælen og det guddommelige, hvilket bliver til destruktive hjerteløse handlinger mod dyr og natur.

Heldigvis er der en stor stigning i sjælemennesker, Healere, Shamaner og Tempelbyggere, samtidig med en masse spirituel viden om f.eks. Templer kommer frem.

 

Redde planeten
Amerikanske komiker og filosof George Carlin, fortæller humoristisk at nogle mennesker vil redde hele planeten. Han mener planeten kan klare sig selv, og at mennesket er den truede art som er på vej væk.

Se klippet på Youtube, klik her

 

Planeten Jorden
Jorden er en planet i det uendeligt store ydre rum. Planeten Jorden har sin skæbne, og skal nok klare sig igennem den.

 

Den særlige art mennesket
Mennesket er en art, et væsen, givet en større hjerne end de fleste andre arter på Jorden. Menneskets hjerne har mange folder så overfladearealet er større hvilket giver en højere intelligens.

Mennesket bruger sin intelligens til at udvikle teknologi, men desværre også destruktion af naturen, dyrene og elementer i naturen, hvilket nu truer den forsatte eksistens for mennesket selv.

 

At redde arten mennesket
Mennesker kan kun redde sig selv, hvis de behandler naturen, dyrene, insekter og elementerne i naturen med den største omhu og respekt.

 

Mistet kontakt til sjælen
I en tidsalder med flere og flere teknologiske opfindelser mister mennesker let kontakten til sin sjæl og det Guddommelige som har skabt mennesket.

Resultatet er i dag, mennesker som tankeløst kaster med levende følende vandmænd ved stranden, vifter måger væk fra stranden hvor mågerne var først, en tørstig bi eller bare insekter viftes væk og slåes ihjel i stedet for at dele lidt vand eller sukker med dem , ødelæggelse af regnskove, ja listen er grusom lang.

Senest i 2022, dræber mennesker hvalrossen Freja i Norge, fordi forældre har tilladt sine børn at kaste sten på Freja, som var et levende væsen som kom til os.

 

Det Guddommelige
Tidsalderen vil forsætte fremad teknologisk, men samtidig stiger antallet af Healere, Shamaner, Tempelbyggere og sjælemennesker, og særlig guddommelig viden dukker op fra mange steder, som en stærk balance til de sjæleløse destruktive egoistiske mennesker, og på den måde vil menneskeheden bestå.

Vi den åndelige side vil fremme vores visioner for en vidunderlig dejlig behagelig verden på Jorden, for hele naturen og dyrene i den, og for åndelige mennesker.