Pluto

 Pluto

Tallet 300

Tand, hugtænder

Element; Ild

Styrer delvist tegnet Skorpionen

Sakralchakra

Feminin

Pluto udsender Feminin negativ polariseret energi, som resultere i følgende egenskaber;

Rensning, sandhedssøger, frigive dybt begravede kernesandheder og energier i andre igennem provokation , kreativ ødelæggelse, lange prøvelser, provokerende, vil ikke undertrykkes, mægtig styrke, mørk og straffende ansigt er hårdt men en kærlig underviser, der hjælper andre med en mere autentisk oplevelse af sig selv, fjerner falskhed så sandhed kan komme frem, bringer forandring uanset om andre er klar eller ej, men andre vil som resultat blive nye personer efter forandringen, fremkalder omvæltninger og regenerering, psykoanalytiker.

Plutos tegns energier fremmer; at konsumere energi omkring en både fysisk og spirituelt, for at kunne leve i livet, at evaluere dit miljø fysisk, moralsk, intellektuelt og spirituelt med fornyet potentiale, at løfte sin bevidsthed spirituelt opad, som på trods af den evige modstand indeni dig selv, giver dig et klarer syn i stedet for tågen af kaos og fejlfortolkning. Modstanden giver midlertidige nederlag men også succes, og succesen er drivkraften fremad spirituelt, fordi det afslører mere og mere af det guddommelige lys, som lyser på vejen igennem det mørke kaos og uvidenhed (ignorance).

Ilden fra Plutos tegns energier, brænder det gamle for at skabe plads til det ny, men nogen gange brænder ilden noget uforventet også. Ilden kan ukontrolleret eksplodere indeni en, som resultere i en destruktiv, ukontrolleret bølge i deres lidenskaber, som fører til ødelæggende laster i verden både fysisk og spirituelt.