Saturn

Gå tilbage til Astrologi, klik her

Saturn (Ninurta)

  • Tallet 400
  • Mark / Kors
  • Styrer Stenbukken og Vandmandens tegn
  • Påvirker; hud, hår, tænder, knogler, immunforsvar, milten
  • Det tredje øje
  • Maskulin

Saturn er den store maskuline planet som tilbageholder alt fremgang, for at søge efter forståelse for hvorfor ting sker og hvad konsekvensen er for ting som sker. Saturn er regent for dyb videnskab, love og regler.

Saturn regere; dybe videnskaber, viden om lov, taler om store vidundere og forstår dybe hemmelige kvaliteter, retfærdighed, alvorlig, sørgmodig, trist, følsom, omsorgsfuld, samvittighedsfuld, tungsindig, sørgmodig, indadvendt, sky, påvirkelig, irritabel, og føre til skændsel, ruin, katastrofe.

Saturn fremmer; generøsitet, senator, regent af byer, borgmester, eneboer, Guds mand, skaber medborgerskab, fornem, landmand, bygger bygninger, tjener, tyveknægt.

Energierne; forbinder underbevidsthedens fantasi kræfter med de befriende kræfter af forandring. Begrænser din fantasi og sætter grænser for selveste livsenergien. Giver følelsen af sikkerhed, garanti, og løfte om spirituelt at opnå den mystiske forbindelse mellem dig selv og alt. At gøre ting kendt. Færdiggørelse af ting som allerede er skabt som andre gerne vil se. 

Saturns energier er grundlæggende; den guddommelige dans -> En dans mellem den lave fysiske verden og den høje spirituelle verden. En dans som altid er i bevægelse, med uforudsete svingninger -> Når du ændre din viden (visdom) så ændres dit syn på din egen verden og dig selv -> som transformere dit hjerte til et godt hjerte, hvilket føles så godt at du søger højere og højere forening af perfektion og tæthed til det guddommelige.

Kabbala
Saturns energier giver; Intuitiv forståelse igennem tålmodighed og tid som kræver at man lægger sin egen energi i søgen efter svar, og Saturn kræver kun den mængde energi man er i stand til at give. Ens bevidste intellekt. Egenskaben til undersøge sandhed fra falskhed i en ide man lytter til. Ens store feminine side som netop lytter og forstår som en mor gør det. Logisk analyse af det abstrakte og finde en generel konklussiv sammenhæng. Opfattelse af visdommelige ideer. At skelne mellem ideer som kan bruges og dem som blot flyder i kaosset i tankerne. Nådighed, Hukommelse. Velvillighed. via. meditation indsigt i fortiden, nutiden og fremtiden hvilket bruges af dem som søger svar heri. 

Saturn er ens indre stjerne, som driver ens enestående personlighed.

Saturns energier, er hvor man søger efter forståelse af situationer som har været svære og mærkelige, men svar kommer først til den rette tid.

Tarotkortet ”The High Priestess” indeholder tavlerne af fortid, nutid og fremtidige tanker og handlinger.

  • Saturn i Zodiac, er Det tredje øje, den måde du forstår ting på.

Magisk
Saturn er kilden til det tilbageholdende dyd. Han styrer dybtgående videnskaber, og videnskaben om love og søgen, tingenes årsager og rødder og deres virkninger, taler om vidundere og at forstå dybe og hemmelige egenskaber.

Saturn hersker over;

Hebraisk og Keldæiske sprog

Ydre organ; Højre øje

Indre organer; Milten, som er kilden til melankoli, hvorved alle medlemmer er gensidigt forbundet.

Jødernes religion og dem i sort tøj.

Dem som arbejder med jorden, pløjning, gravning, udvinding af mineraler, bygherrer og arkitekter.

Alt som smager ubehageligt.

Alle steder med sorte bjerge, mørke floder, dybe brønde og ørkengrænser og steder.

Alle sorte sten som f.eks. Onyx

Metaller som f.eks. Merals bly, jern og alle metaller som er sort og lugter dårligt.

Naturens træer, hyldetræer, egetræer, carubiatræer, palmer og vinstokke.

Urter som spidskommen, rue, løg og alle planter der har tykke blade.

Alt medicin som aloe, myrra og lignende ting, hvidt bly og colocynth.

Røgelse som, stærk kassia og storax.

Dyr som sorte kameler, grise, aber, bjørne, hunde og katte.

Alle fugle, der har lang hals og grove stemmer, traner, strudse, dugaer, krager, og alle dyr, der trives under jorden.

Små dyr som er tørre og stinkende.

Alle farver som er mørke og gyldenbrune farver.

Gå tilbage til Astrologi, klik her