Seven of Cups

Gå tilbage til alle Tarotkort, klik her

SEVENS – SYV´ERE
Syv´ere betegner en tid med introspektion og eller ensomhed. Det er en tid for udvikling af det indre selv gennem tanke og meditation. Det er en tid til eftertanke. En tid med at sætte farten ned for at evaluere, hvad der sker, og hvad der kan ske hvis individet fortsætter med at skubbe frem uden at overveje konsekvenserne ogfølgerne af sine handlinger.

7 er tallet forbundet med de kræfter som skaber universet. 7 er de hovedsagelige noder af lyd og de synlige farver. Faraoegyptere beskrev at lyd og lys er primære årsager til materie. En 7 sidet figur, en Heptagon, symbolisere skabelsens mysterium,  det ukendte, og kilden til alt liv. 7 betyder en søgen efter sandhed, som ultimativt leder til oplysning, som sætter det søgende individ fri fra den fysiske verdens illusioner. En 7 sidet figur har som den eneste figur ulige grader mellem de 7 kanter (360 grader fra en total cirkel, divideret med 7 giver 51,4285714286) som er et mysterium i sig selv. 

SEVEN OF CUPS – SYV KOPPER
Syv kopper kortet, skildrer en person der står over for det mystiske udseende af mærkelige billeder fra kopper i en svævende sky. Skyer fremmaner ideer, drømme, tanker, illusioner, overgange og mystik. Det får den enkeltes hoved til at fyldes med håb og ønsker. De forskellige præmier, der fremgår af kopperne, er en blanding af positive og negative visioner. I hver af kopperne er der en enkelt genstand, der stiger op af dem som;

1 – En slange, der repræsenterer visdom og viden. 

2 – En indhyllet figur, der repræsenterer behovet for belysning. 

3 – Et menneskehoved, der repræsenterer en ledsager for magikeren. 

4 – Et tårn, der repræsenterer stabilitet og magt. 

5 – En skat der repræsenterer overflod og rigdom.

6 – En laurbærkrans, der repræsenterer sejr eller ære og status. 

7 – En drage, der repræsenterer overnaturlige kræfter. 

De syv kopper vises som gaver eller præmier, mange muligheder, men er valgene reelle muligheder overhovedet, eller er de vrangforestillinger fra fantasien.

Dette kort antyder fejl, illusioner og illusionsmæssig succes.

Kortet vender opad
Muligheder, valg, ønsketænkning, illusion.

Kortet vender omvendt
Tilpasning, personlige værdier, overvældet af valg.

Spådom betydninger
Fantasier, visioner, evnen til at forestille sig nye muligheder.

Advarsel / råd
Handling for at gøre virkelig til en fantasi eller et ønske.

Handling
Fantasér om muligheder, før man gør noget.

Gå tilbage til alle Tarotkort, klik her