Seven of Pentacles

Gå tilbage til alle Tarotkort, klik her

SEVENS – SYV´ERE
Syv´ere betegner en tid med introspektion og eller ensomhed. Det er en tid for udvikling af det indre selv gennem tanke og meditation. Det er en tid til eftertanke.

En tid med at sætte farten ned for at evaluere, hvad der sker, og hvad der kan ske

hvis individet fortsætter med at skubbe frem uden at overveje konsekvenserne og

følgerne af sine handlinger.

7 er tallet forbundet med de kræfter som skaber universet. 7 er de hovedsagelige noder af lyd og de synlige farver. Faraoegyptere beskrev at lyd og lys er primære årsager til materie. En 7 sidet figur, en Heptagon, symbolisere skabelsens mysterium,  det ukendte, og kilden til alt liv. 7 betyder en søgen efter sandhed, som ultimativt leder til oplysning, som sætter det søgende individ fri fra den fysiske verdens illusioner. En 7 sidet figur har som den eneste figur ulige grader mellem de 7 kanter (360 grader fra en total cirkel, divideret med 7 giver 51,4285714286) som er et mysterium i sig selv. 

SEVEN OF PENTACLES – SYV PENTAKLER
Syv pentakler kortet, portrætterer en landmand, der tager en pause fra det vanskelige arbejde med at høste sin rigelige afgrøde. Han har arbejdet længe og hårdt i sin have i håbet om den vellykkede afgrøde. Løvet er fyldt, og blomsterne er ude. Det ser ud til, at hans arbejde har båret frugt. Han stirrer meditativt på pentaklerne, der hænger fra det grønne krat, hvor han arbejder, og ser ud til at opgøre værdien af hans indsats. Han holder endelig en pause for at beundre sit håndværk og fordelene ved sit arbejde. Det er en tid til revurdering af sit arbejde.

Kortet vender opad
Langsigtet blik, bæredygtige resultater, vedholdenhed, investering.

Kortet vender omvendt
Mangel på langsigtet vision, begrænset succes eller belønning.

Spådom betydninger
Hårdt arbejde, der får noget til at vokse. Magi slår rod i dagligdagen.

Advarsel / råd
Vend tilbage til arbejdet. Tjen planeten Jorden.

Handling
Tid til at træde tilbage og overveje, hvad man har gjort.

Gå tilbage til alle Tarotkort, klik her