Seven of Swords

Gå tilbage til alle Tarotkort, klik her

SEVENS – SYV´ERE
Syv´ere betegner en tid med introspektion og eller ensomhed. Det er en tid for udvikling af det indre selv gennem tanke og meditation. Det er en tid til eftertanke. En tid med at sætte farten ned for at evaluere, hvad der sker, og hvad der kan ske hvis individet fortsætter med at skubbe frem uden at overveje konsekvenserne og følgerne af sine handlinger.

7 er tallet forbundet med de kræfter som skaber universet. 7 er de hovedsagelige noder af lyd og de synlige farver. Faraoegyptere beskrev at lyd og lys er primære årsager til materie. En 7 sidet figur, en Heptagon, symbolisere skabelsens mysterium,  det ukendte, og kilden til alt liv. 7 betyder en søgen efter sandhed, som ultimativt leder til oplysning, som sætter det søgende individ fri fra den fysiske verdens illusioner. En 7 sidet figur har som den eneste figur ulige grader mellem de 7 kanter (360 grader fra en total cirkel, divideret med 7 giver 51,4285714286) som er et mysterium i sig selv. 

SEVEN OF SWORDS – SYV SVÆRD
Syv sværd kortet, viser en mand med et bundt af fem sværd i armen.

To andre sværd forbliver plantet i jorden lige bag ham. Hans udtryk udviser en følelse af overtillid og hån, som om han følte sig helt sikker på sin succes i sin evne til at balancere alle sværdene.

Dette er en scene med potentiel ubalance og ustabilitet, både fysisk og for personligheden.

Kortet vender opad
Forræderi, bedrag, slippe afsted med noget, handle strategisk.

Kortet vender omvendt
Bedragersyndrom, selvbedrag, at holde på hemmeligheder.

Spådom betydninger
En snæver og tricky, der handler på egen hånd.

Advarsel / råd
Søger fælles indsats for mere seriøs forandring.

Handling
Subtil handling er nødvendig. Gør noget svært og eller skørt.

Gå tilbage til alle Tarotkort, klik her