Seven of Wands

Gå tilbage til alle Tarotkort, klik her

SEVENS – SYV´ERE
Syv´ere betegner en tid med introspektion og eller ensomhed. Det er en tid for udvikling af det indre selv gennem tanke og meditation. Det er en tid til eftertanke. En tid med at sætte farten ned for at evaluere, hvad der sker, og hvad der kan ske hvis individet fortsætter med at skubbe frem uden at overveje konsekvenserne og følgerne af sine handlinger.

7 er tallet forbundet med de kræfter som skaber universet. 7 er de hovedsagelige noder af lyd og de synlige farver. Faraoegyptere beskrev at lyd og lys er primære årsager til materie. En 7 sidet figur, en Heptagon, symbolisere skabelsens mysterium,  det ukendte, og kilden til alt liv. 7 betyder en søgen efter sandhed, som ultimativt leder til oplysning, som sætter det søgende individ fri fra den fysiske verdens illusioner. En 7 sidet figur har som den eneste figur ulige grader mellem de 7 kanter (360 grader fra en total cirkel, divideret med 7 giver 51,4285714286) som er et mysterium i sig selv. 

SEVEN OF WANDS – SYV STAVE
På Syv stave kortet, står en mand på toppen af en bakke og bliver udfordret nedenfor af modstandere; han beskytter det han har. Manden ser ud til at være i en defensiv position, idet han voldsomt gengælder dem der angriber ham, og forsvarer hans højere position. Dette gøres med energi og mod.

Kortet vender opad
Udfordring, konkurrence, beskyttelse, vedholdenhed.

Kortet vender omvendt
Udmattelse, opgivende, overvældet.

Spådom betydninger
Mod, heltemod, isolation. En følelse af en mod verden.

Advarsel / råd
Muligvis svaghed eller nederlag, men kan også søge en mere samarbejdsvillig tilgang.

Handling
Dette er en tid til at adskille sig fra andre, at hæve sig over gruppen.

Gå tilbage til alle Tarotkort, klik her