Six of Wands

Gå tilbage til alle Tarotkort, klik her

SIXES – SEKS´ERE
Seks´ere indikerer en justering i tanker og holdninger, og evnen til at overskride vanskeligheder. Seks´ere er balance og ligevægt og er symboler på den midterste vej og angiver ofte en foretrukken vej.

6 som figur er en Hexagon / et Hexagram, og anses som symbol på det Maskuline, fordi når Solen skinner igennem glas eller vandt fremkommer et 6-kantet figur som også ses som strukturen i bikuber. Dog er en Hexagon lavet af en nedadvendt trekant som symbolisere det Feminine, og en opadvendt trekant som symbolisere det Maskuline, derfor kan 6 også betyder perfekt balance mellem det Feminine og det Maskuline. 6 repræsentere Solen, logik, rationelle tanker, og åndelig kriger.

SIX OF WANDS – SEKS STAVE
De seks stave kortet, skildrer en mand iført en sejrskrans om hovedet, der rider på en hvid hest gennem en skare af jublende mennesker, der fejrer hans præstation eller lederegenskaber. Den hvide hest repræsenterer styrke, renhed og succesen af et eventyr. Staven som rytteren holder, har en krans bundet til sig, hvilket yderligere understreger succes og præstation. Han viser gerne andre, hvad han har udrettet i sit liv indtil videre, og endnu bedre; de andre omkring ham hepper med ham.

Kort vender opad
Succes, offentlig anerkendelse, fremskridt, selvtillid

Kort vender omvendt
Privat præstation, personlig definition af succes, fald fra nåde, egoisme

Spådom betydninger
Optimisme, triumf, evnen til at inspirere andre, især deres tillid og loyalitet.

Advarsel / råd
Negativitet, tvivl. Muligvis handle alene, eller hold ens planer hemmelige.

Handling
Man bør lade sig lede og inspirere andre.

Gå tilbage til alle Tarotkort, klik her