Skorpionen

נ Skorpionen

Tallet 50

Fisk

Halschakra (Maskulin side) og Sakralchakra (Feminin side)

Skorpionen er et stjernetegn som transformere skygger til lys. Skorpionen er den som finder skyggesiden, og løfter den op så man kan se den, og siger, ”Du må hellere tage et kig på det her”. Skorpionen er et hårdt stjernetegn, her går det stærkt med alt også smerten som følger med. Udsætter andre for tests, men bør at kigge mere indad i sig selv. Skorpionen er også kendt som stjernetegnet hvor individet skal bevise sin tilstand til at tjene det større liv. I den store spirituelle verden er hvad man siger man vil gøre billigt overfor Skorpionen, hvor man skal bevise sig gennem sine handlinger, igennem hårdt arbejde.

Hvis man har skorpionen stærkt repræsenteret i sit astrologiske kort er man i gang med enspirituel udvikling.

Skorpionens test er at turde kigge dybt nok ind i sig selv, og finde skyggen i sig selv, den mørke side af sig selv man håber man ikke har i sig. Først når man finder skyggen finder man frelse i sig selv.

Skorpionen er stærkt repræsenteret i alle aspekter af den psykologiske verden, fordi den psykoanalytiker lige præcis leder efter den mørke side i sine klienter.

Skorpionen piller det ene lag efter det andet af i en anden person, for at lede efter skyggen, den mørke side. Skorpionen bør dog pille sine egne lag af først. Skorpionen bør blive psykologen og klienten, for at finde ind i hvad den selv er.

Skorpionen transformere energierne fra Mars og Pluto til Merkur.

Energierne kan pulserende fremme; Vækst, opblomstring, at tjene andre ubegrænset, for så at give nedgang og degeneration, underkastelse, forfald i standarder, moral, værdighed, religiøs tro, ære, disciplin eller dygtighed, for derefter at starte forfra med vækst og opblomstring. Denne pulserende energi fortæller at man går på stien af guddommelig oplysning, for igennem denne puls af vækst og degeneration lærer man om mange ideer og koncepter, som senere erstattes af nye ideer og koncepter. Sådan er det også med opfattelsen af sandhed og realitet, som vil forandre sig for at vise hvad der ligger skjult i det dybe mørke.