Slangebæreren (Ophiuchus)

Gå tilbage til Astrologi, klik her

Slangebæreren (Ophiuchus); Slangebæreren er en person som holder en slange, og alle symboliseringer af en person med en slange betyder, mestring af den universelle energi fra det dybe mystiske Feminine som findes i vand og energien fra vand, og den stærkt lysende maskuline energi som findes i luften; Den negative og positive energi som skaber alt liv. 

Ved at manipulere den Feminine og Maskuline energi f.eks. Via. tempelteknologi, kan man sænke sløret (den magnetiske adskillelse) imellem dimensioner og andre verdener, og få svar på stort set alt sådan et sted.

En person som kan finde, mestrer og kan manipulere den Feminine og Maskuline energi, kaldes for troldmænd og hekse / kloge mænd eller kloge kvinder. Sorcerer = source findere = en person som kan finde kilderne til liv.

Slangebæreren sammen med de to Serpens på hver side, den til højre hovedet og den til venstre halen, er en konstellation og ikke et stjernetegn.

Hvis der er planeter som Solen, Jupiter, Merkur, Venus, Månen i dette tegn, og gerne over horisonten hvor man er født, så har man indkodet særlige egenskaber indenfor magi som beskrevet ovenfor.

Hvis Slangebæreren står op i Øst på tidspunktet en person bliver født, så har man videnskaben og egenskaberne for Slangebæreren som beskrevet ovenfor i ens sjæl. Kun gennem spirituel opvågning og udvikling får man adgang til videnskaben.

Gå tilbage til Astrologi, klik her