Stenbukken

Stenbukken

Tallet 70

Øjet

Det tredje øje (Feminin side)

Stenbukkens tegn udsender feminin negativ polariseret energi.

Stenbukkens tegns energier kan gøre dig til en ambitiøs, viljestærk og egoistisk person, som har mod på at bestige bjerge af udfordringer.

Inden i alle findes der bevidsthedens- og sjælens bjerg, som skal bestiges for at øge sin bevidsthed og spiritualitet, som man skal gøre hvis man er interesseret i at opnå mere med sig selv og i livet her. Det er bedst at starte fra bunden af bjerget som er de dybeste følelser og lave energier i sig selv, og herefter bestige bjerget med små skridt, da bjerget bliver stejlere jo højere man går op. Der kan blive skyet på vejen op ad et bjerg og det kan gøre det svært at navigere i det man står i der, så igen små skridt.

Når man næsten har nået til toppen af sit indre åndelige bjerg, og kun mangler kort vej, så vil Stenbukkens energier øge forståelsen af at skille sig af med sin partner, sit arbejde og gøre sig fri af økonomiske forhold, for at nå til tops og leve livet fuldt ud.

Stenbukkens tegns energier tilhører en af de sidste dele i inkarnationen i det fysiske liv her på Jorden, og deri ligger opgaven at bidrage til forbedringen af andres liv her på Jorden, derfor når man når toppen af sit indre åndelige bjerg vil man søge at hjælpe andre til at nå til tops i deres indre åndelige bjerge.

Det siges metaforisk at når Stenbukken når toppen af sit åndelige bjerg, forvandles dens to horn som er ét horn for personligheden og ét for sjælen, til en enhjørning med kun ét stort horn, som er symbolsk for perfektion, højt spirituelt oplyst og selveste bevidstheden af Kristus.

Alle bliver metaforisk til en enhjørning når man lader sin sjæl skinne igennem sin personlighed og ud i denne fysiske verden. 

Stenbukken styrer alle hierarkier i samfundet, som er forretningsbaseret som f.eks. regeringer, militær osv.

Det man ser med sine fysiske øjne er kun den del af verden som er skabt igennem følelser, ønsker og tanker om det vi opfatter som virkeligt.

Stenbukkens tegns energier fremmer; at se med sit indre øje for at kunne se de guddommelige skjulte energier, at se ind i sig selv, og tillade energier at blive en den af bevidstheden og projektere energierne ind i virkeligheden.

Deneb Algiedi i Stenbukken
Sidste yderste stjerne i tegnet Stenbukken hvis energier udsender; Værdig, from, konservativ, erhvervende, tilbageholdende. Det siges at forårsage gavnlighed og destruktivitet, sorg og lykke og liv og død. 

Dens billede er en voksen rød hanhjort = en Kronhjort , ged eller vred mand. Det giver velstand og øger vrede. Regler chalcedoni, merian, krusurt, nip og mandrake rod. 

Deneb Algedi formodes at være tegn på lykke og liv. Deneb Algedi styrer blodkarrene og nerveforbindelserne omkring hvirvlerne i menneskekroppen

Nashira stjernen i Stenbukken
Anden sidste yderste stjerne, som sjældent ses med en planet foran, i tegnet Stenbukken hvis energier udsender; At overvinde det onde, som vendes til succes men giver fare fra bæster. Integritet og retfærdighed og giver viden om mennesket. 

Stjernen Nashira forudser at et godt budskab er på vej. Bæreren af gode nyheder. En god stjerne. I middelalderen blev denne stjerne kaldt ”Den heldige stjerne”.

Nashira har en Saturn indflydelse, der er blevet godtgjort af Jupiter. Kan bringe et liv fuld af forandringer. En person kan påvirkes til at; Blive en god hersker, leder, høvding for en flok. Blive juridisk rådgiver eller have et tillidserhverv. Eller blive videnskabsmand. Modtage store energier om store opfindelser som skal bringes ind i den fysiske verden på Jorden. Få social popularitet, og eller politisk succes ,for den med stjernen Nashira bagved en planet som f.eks. Månen.