Tarotkorts historie

Gå tilbage til Tarotkort, klik her

En historie om Tarotkort
Der er blevet skrevet meget om oprindelsen af ​​Tarotkort. Der er flere kilder, der hævder at de første spillekort blev introduceret til Europa omkring slutningen af ​​det fjortende århundrede af Mamluk-sultanatet, som lå i Egypten. Dette kortspil havde samme farve som de tidlige Tarot kort, der indeholdt kulørerne sværd, stave, kopper og mønter eller pentakler.

De første kendte Tarotkort er blevet dokumenteret fra området Milano, Ferrara og Bologna i det nordlige Italien omkring år. 1.430 til 1.450. Senere blev der tilføjet yderligere trumfkort til den fælles pakke med fire farver. Disse blev kaldt carte da trionfi, triumfkort. Efterhånden som andre kort blev tilføjet, blev de til sidst kendt som trionfi, som blev til ‘trumf’ på engelsk. Det tidligste litterære bevis på eksistensen af ​​carte da trionfi kommer fra en skriftlig erklæring i retsbøgerne i Firenze i år 1.440.

De ældste tarotkort er fra femten fragmenterede bunker malet i midten af ​​det femtende århundrede til Visconti-Sforza-familien, som var Milanos herskere fra år 1.447-1.624.

Det siges at hver eneste Tarotkort er levende.

Guderne / energierne
At tro der findes sådan en ting som ”tilfældigt” kommer fra mangel på forståelse på hvordan én eneste handling kan starte en kædereaktion af handlinger.

Alt som sker i denne verden er resultatet af den første handling til alle handlinger gjort indtil nu, og forsat. Alene at du læser dette nu, er en handling, som forandre udkommet af andre handlinger.

Et Tarotkort trækkes med den besked som hører til øjeblikket til den person kortet trækkes til. Det er en metode hvorpå Guderne eller bare energierne fra en usynlig verden kan kommunikere med mennesker i den synlige del af verden, ved at energierne sørger for det kort de vil fortælle noget med er det man trækker.

Gå tilbage til Tarotkort, klik her