Three of Cups

Gå tilbage til alle Tarotkort, klik her

THREE´S – TRE´ERE
Tre´ere indikerer handling med en gruppe. De indikerer også, at der vil være succes efter nogle forsinkelser. Denne forsinkelse kan kræve tålmodighed fra individet. At handle for tidligt kan resultere i negative resultater.

3 som figur er en trekant, og symbolisere den primære kraft som holder alt i perfekt balance. 3 kaldes i religioner for treenigheden og Trimurti, og er forbundet med skaberguden Siva-Vishnu-Brahma. En trekant er den stærkeste geometriske figur og den primære forbindelse i atomer og molekyler. Livet begynder som en trekantet struktur, efter 3 uger bliver et embryo en Sphere som har 3 lag som bliver en vigtig del af kroppens systemer, og sådan forsætter det og skaber forbindelse mellem manden, kvinden og deres afkom. 3 er f.eks. rød, grøn og blå, som i blandinger kan skabe alle farver. 3 er den primære form i alle konstruktioner og byggerier for at give maksimal styrke i de meget tunge byggerier. 3 betyder styrke, stabilitet, primær kreativ kraft.

THREE OF CUPS – TRE KOPPER
De tre kopper, er et fejringskort, en mulig forlovelse, graduering eller præstation. Tre unge jomfruer danser i ring med deres gyldne bægre hævet i en skål af glæde. Deres arme rækker ud til hinanden og de forbinder gennem deres følelser og deres venskab med en anden. Hver kvinde i de tre kopper har en laurbærkrans på sit hoved. Kranser af denne type har længe været et symbol på sejr og succes. En sødt duftende laurbærkrans er også et symbol på beskyttelse, fred, renselse og er et budskab om universets gunst er over os, at vi skal vinde i denne fase af vores liv. Hos kvinderne ligger forskellige blomster, der symboliserer glæde, skønhed, medfølelse og vækst. Blomster minder os om de gode tider i livet, den søde duft af succes den skønhed, der omgiver os, hvis bare vi åbner op for dens tilstedeværelse.

Kortet vender opad
Fejring, venskab, kreativitet, samarbejder.

Kortet vender omvendt
Uafhængighed, alenetid, hardcore fest, ‘tre er en skare’.

Spådom betydninger
Fest, glæde. Folk kommer sammen. Kvinders energi og støtte.

Advarsel / råd
Adskillelse. Slut på fest, et behov for at se på hårde realiteter.

Handling
Et øjeblik til at feste og fejre med venner.

Gå tilbage til alle Tarotkort, klik her