Three of Pentacles

Gå tilbage til alle Tarotkort, klik her

THREE´S – TRE´ERE
Tre´ere indikerer handling med en gruppe. De indikerer også, at der vil være succes efter nogle forsinkelser. Denne forsinkelse kan kræve tålmodighed fra individet. At handle for tidligt kan resultere i negative resultater.

3 som figur er en trekant, og symbolisere den primære kraft som holder alt i perfekt balance. 3 kaldes i religioner for treenigheden og Trimurti, og er forbundet med skaberguden Siva-Vishnu-Brahma. En trekant er den stærkeste geometriske figur og den primære forbindelse i atomer og molekyler. Livet begynder som en trekantet struktur, efter 3 uger bliver et embryo en Sphere som har 3 lag som bliver en vigtig del af kroppens systemer, og sådan forsætter det og skaber forbindelse mellem manden, kvinden og deres afkom. 3 er f.eks. rød, grøn og blå, som i blandinger kan skabe alle farver. 3 er den primære form i alle konstruktioner og byggerier for at give maksimal styrke i de meget tunge byggerier. 3 betyder styrke, stabilitet, primær kreativ kraft.

THREE OF PENTACLES – TRE PENTAKLER
De tre pentakler, viser en ung lærling der arbejder i en katedral. Foran ham står to arkitekter, som står med planerne for katedralen. Lærlingen ser ud til at diskutere sine fremskridt hidtil med to arkitekter, og selvom han er mindre erfaren så lytter arkitekterne.

omhyggeligt, da de værdsætter hans mening og hans specialistviden. Der er også en anerkendelse af, at denne unge mand er en væsentlig bidragsyder til færdiggørelsen af katedralen og arkitekterne vil sikre sig at alle er på samme side.

Kortet vender opad
Teamwork, samarbejde, læring, implementering.

Kortet vender omvendt
Disharmoni, fejlstilling, arbejde alene.

Spådom betydninger
Arbejde på højt niveau. Samarbejde, støtte fra andre.

Advarsel / råd
Handler alene. Konflikt mellem mennesker der burde arbejde sammen.

Handling
En tid til at samarbejde med andre i arbejdet på højeste niveau.

Gå tilbage til alle Tarotkort, klik her