Three of Swords

Gå tilbage til alle Tarotkort, klik her

THREE´S – TRE´ERE
Tre´ere indikerer handling med en gruppe. De indikerer også, at der vil være succes efter nogle forsinkelser. Denne forsinkelse kan kræve tålmodighed fra individet. At handle for tidligt kan resultere i negative resultater.

3 som figur er en trekant, og symbolisere den primære kraft som holder alt i perfekt balance. 3 kaldes i religioner for treenigheden og Trimurti, og er forbundet med skaberguden Siva-Vishnu-Brahma. En trekant er den stærkeste geometriske figur og den primære forbindelse i atomer og molekyler. Livet begynder som en trekantet struktur, efter 3 uger bliver et embryo en Sphere som har 3 lag som bliver en vigtig del af kroppens systemer, og sådan forsætter det og skaber forbindelse mellem manden, kvinden og deres afkom. 3 er f.eks. rød, grøn og blå, som i blandinger kan skabe alle farver. 3 er den primære form i alle konstruktioner og byggerier for at give maksimal styrke i de meget tunge byggerier. 3 betyder styrke, stabilitet, primær kreativ kraft.

THREE OF SWORDS – TRE SVÆRD
De tre sværd er et enkelt illustreret og grafisk kort med en sværd besked. Et hjerte svævende i luften, er gennemboret af tre sværd. Hjertet er symbolsk for følelser og skønhed, mens de gennemborende sværd afspejler evnen af logik og magt til at skade den fysiske krop og følelser i en person. Himlen er stærkt overskyet og regnen vælter voldsomt ned, hvilket repræsenterer et dystert øjeblik i tiden.

Kortet vender opad
Hjertesorg, følelsesmæssig smerte, sorg, sorg, såret.

Kortet vender omvendt
Negativ selvsnak, frigørende smerte, optimisme, tilgivelse.

Spådom betydninger
Medfølelse, tristhed, accept af sorg.

Advarsel / råd
Vanskeligheder ved at acceptere en ubehagelig sandhed. Konflikt mellem mennesker, der burde støtte hinanden i en svær tid.

Handling
Tillad lidelse i dit hjerte, sørg over det tabte.

Gå tilbage til alle Tarotkort, klik her