Three of Wands

Gå tilbage til alle Tarotkort, klik her

THREE´S – TRE´ERE
Tre´ere indikerer handling med en gruppe. De indikerer også, at der vil være succes efter nogle forsinkelser. Denne forsinkelse kan kræve tålmodighed fra individet. At handle for tidligt kan resultere i negative resultater.

3 som figur er en trekant, og symbolisere den primære kraft som holder alt i perfekt balance. 3 kaldes i religioner for treenigheden og Trimurti, og er forbundet med skaberguden Siva-Vishnu-Brahma. En trekant er den stærkeste geometriske figur og den primære forbindelse i atomer og molekyler. Livet begynder som en trekantet struktur, efter 3 uger bliver et embryo en Sphere som har 3 lag som bliver en vigtig del af kroppens systemer, og sådan forsætter det og skaber forbindelse mellem manden, kvinden og deres afkom. 3 er f.eks. rød, grøn og blå, som i blandinger kan skabe alle farver. 3 er den primære form i alle konstruktioner og byggerier for at give maksimal styrke i de meget tunge byggerier. 3 betyder styrke, stabilitet, primær kreativ kraft.

THREE OF WANDS – TRE STAVE
På de tre stave, står en mand på en klippe med ryggen vendt, ser ud over havet til fjerne bjerge og det usete skib, der er kommet ind. Fra denne højde kan han se alt hvad der ligger forude og er opmærksom på forestående udfordringer og muligheder. De tre stave omkring ham er solidt plantet i jorden, hvilket afspejler hans engagement i hans fremtidsplaner, selvom der kan være forsinkelser.

Kortet vender opad
Fremskridt, ekspansion, fremsyn, oversøiske muligheder

Kortet vender omvendt
Spiller småt, manglende forudseenhed, uventede forsinkelser

Spådom betydninger
Nye forehavender, risiko, at handle alene. Sender noget ud i verden.

Advarsel / råd
Samarbejde med andre, samarbejde.

Handling
Forpligtelse til nye ting, en ny vej.

Gå tilbage til alle Tarotkort, klik her