Tvillingerne

ז Tvillingerne

Tallet 7

Et sværd

Solar Plexus (Maskulin side)

Planeten Merkur

Det er sagt at tvillinger har to sider af en personlighed, eller at den har to personligheder. I Esoterisk forstand skifter tvillingen mellem sine to personligheder og sjælens stjernetegn og månestjernetegnet.

Tvillingen kommunikere enten med sjælens stjernetegn eller personligheden.

Tvillingens udfordring er at dæmpe effekten af de dybe mørke energier tilstrækkeligt, så sjælens stjernetegn kan udtrykke sig også, fordi sjælens stjernetegn kun visker.

Tvillinger har mest gavn af meditation, men meditere mindst af alle stjernetegn.

Tvillingens tegns energier; træner en i visdom om konsekvenserne af alle ens valg, bringer fysisk næring til en igennem sværd og spyd, enten fredeligt eller igennem kaos, valg imellem et liv hvor kærlighed fylder mest, eller et liv af kaos hvor man bliver en ødelægger. At destruere noget gammelt og falsk kan skabe plads til nye ideer og koncepter. Energierne bringer også lyset fra det guddommelige som næring man kan vokse spirituelt af, giver udfordringer med at få næring på grund af ophobning af gamle ideer som skygger for hvordan verden ser ud.

Når man har lært den store visdom af handling og konsekvens, bliver man et værktøj for guddommelig bedømmelse i spirituel forstand så man kan lave valg som fremmer ens spirituelle udvikling.

Der er forskel på hvordan Merkur styrer Jomfruen og Tvillingerne;

Tvillingerne kan tilpasse sig enhver situation, og kan faktisk have det fint med at se ud som de gør, og alt det er ok tingene er som de er, hvor andre kræver tingene perfekt. Tvillinger er gode til at starte kommunikation og argumenterer lynhurtigt,  

Tvillingernes tegn består hovedsageligt af; Pollux og Castor.

Pollux og Castor er begge maskuline i energierne.

Pollux;  er en Gud, og har øgenavnet ”Den onde dreng”, men kan sagtens blive ”Den gode dreng” når energierne kontrolleres til at tjene den gode kærlige side i livet.

Styrer bagsiden af maven i kroppen.

Alle de nedenstående karaktertræk opstår i Pollux stjernes energi, når andre snyder eller bedrager den, eller hvis skæbnen bringer grusomme ting. 

Energierne fra Pollux øger ens evne til at komme i skænderi med andre.

Pollux stjernens energier fremmer; personlighed som ligner planeten Mars, berømmelse, voldelig død eller destruktion, ultimativ ruin ved tåbelighed eller stolthed. Giver en subtil, listig, livlig, modig, dristig, grusom og udslettende natur, en kærlighed til boksning, værdig ondskab og er forbundet med giftstoffer. En hjerteløs dommer, og ekstrem værdifuld på områder som krig og erhvervsliv og politik.

Castor
Energierne fra stjernen fremmer; ære, intellekt, stor læring, 

Det giver adskillelser, et skarpt intellekt, succes i jura og mange rejser, kærlighed til heste, pludselig berømmelse og ære, men ofte efterfulgt af tab af lykke og skændsel, sygdom, problemer og stor lidelse, som kan fører til den indfødte natur at være uartig og tilbøjelighed til vold.

Castor stjernen er tegn på ulykke og vold, men kan indikere et skarpt sind og mange rejser. Der kan opstå en sløv karakter, der fører et individ til sin egen ødelæggelse.

Wasat
Energierne fra denne stjerne kan fremme; skændsel, ruin, katastrofe, give voldelig adfærd, ondskab og ødelæggelse. Er forbundet med partnerskab og kompromis, men også adskillelse. Kan hjælpe med at bygge broer, danne alliancer og traktater som fører til fred istedet for krig. Kvaliteten at kunne tale med klar autoritet når andre vakler, og ses ofte fremtrædende i offentlige anliggender eller ledelser som følge af den kvalitet.

Styrer højre side under brystet i kroppen.

Tejat
Giver kraft, energi, kraft og beskyttelse, af Merkurius og Venus karakter (høflig, elskelig, ordnet, elegant, sødmodig, kærlig, raffineret, kunstnerisk, ære og rigdom.