Two of Swords

Gå tilbage til alle Tarotkort, klik her

THE TWO´S – TO´ER
To´ere indikerer generelt involvering med en anden person. Det er en tid til at vente til mere afsløres. To´ere indikerer også dualitet, parringen af modsætninger og kreativitet som endnu ikke er opfyldt.

TWO OF SWORDS – TO AF SVÆRD
De to sværd, skildrer en kvinde med bind for øjnene, mens hun holder to sværd. Hun sidder foran et hav fyldt med klipper, der udgør forhindringer for skibe der har brug for fri passage. Bind for øjnene viser at kvinden i dette kort er forvirret over sin situation, og at hun hverken kan se problemet eller løsningen klart. Kortet indikerer et dødvande eller problemer forude. De krydsede sværd er også symbolske for behovet for en våbenhvile, og kortet indikerer, at det aktuelle problem skal løses ved hjælp af logik og intellekt. Den voksende Månen til højre for kvinden viser en ny begyndelse opstår ud fra de løsninger, der er findes på dette problem.

*Voksende Måne, er når Månen bliver mere og mere lyst op, for hver dag. Indtil den er en aftagende Måne som for hver dag bliver mindre og mindre lyst op.

Kortet vender opad
Vanskelige beslutninger, afvejning af muligheder, et dødvande, undgåelse.

Kortet vender omvendt
Ubeslutsomhed, forvirring, informationsoverbelastning, dødvande

Spådom betydninger
Benægtelse, afspærring fra andre. Alternativt en dyb indre tilstand, profeti.

Advarsel / råd
Væltet, forstyrret, vækket fra en dyb indre tilstand.

Handling
En tid til at adskilles fra andre, vend din bevidsthed indad.

Gå tilbage til alle Tarotkort, klik her