Tyren

ו Tyren

Tallet 6

En krog

Solar Plexus (Feminin side)

Tyrens laveste funktion er stærke lyster til at samle materialistiske ting til sig, penge og komfort. På det højere niveau af tyren er det om at transformere lyster om til spirituel beundring, hvilket føre til et mere oplyst liv.

En tyr kan gøre komplicerede opgaver simplere, fordi den forstår at oplyse effektivitet til andre. Ord er form, som kan bruges til at forme en forståelse til andre, noget en tyr er god til. Tyren ses ofte passe haver og økosystemer, som liver op i maj, hvilket er skønt. Tyren er skønhed. Tyren er forbundet med åbningen af det tredje øje, fordi tyren er om at se alting dybere.

Tyrens tegns energier øger ens; ærlighed og sandhed, og evne til at forbinde og forene ting eller skabe god forbindelse og forening mellem andre, evne til at forbinde og forene fortiden og fremtiden, at overskride kontrasterne i livet, at skabe god forening af det Feminine og Maskuline, evne til at være forhøjet i forhold til god eller ond, mand eller kvinde, evnen til at udligne forskelle og forene dem til en balance, som er meget værdifuldt i dagens og livets op og nedture.

Hvis man synes noget er uretfærdigt, vil Tyrens tegns energier huske en på at det guddommelige kun bringer godhed, og derfor er det ens job at hele tiden se det gode i alt som sker, og hvis man mister denne guddommelige forbindelse vil kontrasterne i livet farve ens opfattelsesevne af verden og det forårsager forvirring, smerte og kaos.