Vædderen

 ה Vædderen

Tallet 5

Vinduet

Halschakra

Tegnets energi gør en til en stærk kriger, der ser fremtiden og gerne vil bringe den til menneskeheden. Vædderen ser den nye vision for menneskeheden, og vil bringe den til befolkningen om den så skal gøre det selv. Vædderen er næsten blind, men farer alligevel frem uden de store tanker, indtil den begynder at leve efter sin højere del (sjælens stjernetegn) som styres af planeten Merkur.

Vædderens tegns energi er som et åbent vindue; man kan gå imod Guds ord og selv vælge sit livs gang, hvilket energierne giver en styrke som en kejser til. Man kan også gå tilbage igennem vinduet og få tilgivelse hos Gud hvis man ønsker at få tilgivelse for sine overtrædelser mod det guddommelige, hvilket ofte sker når ens indre øje er vækket og man ser forbindelsen mellem den fysiske krop i den materialistiske verden og det store guddommelige. Når ens indre øje er lukket er man blind overfor det guddommelige.

Gud bruger Vædderens tegn til at udtrykke det guddommelige, så andre kan opleve det guddommelige, og det udtrykkes fra tanke til tale og handling, for kun igennem handling kan man opnå højere oplysning.