Vægten

ל Vægten

Tallet 30

Ox-Goad (Pind til at styre okser med)

Solar Plexus (Maskulin og Feminin side)

Vægten ses tit som noget med balance og partnerskab, og er det store tegn for forhold.

Vægtens tegns energier handler om forhold overfor alt de møder. Energierne søger det rigtige forhold til alt der er i forbindelse med energierne, derfor vil du ofte vurdere arbejde, venner, partner og naturen, og endda alt omkring dig, med det store spørgsmål til alt; Hvad er det jeg kigger på?, og det gælder også forholdet til alt som er inden i dig og endda til din egen sjæl, og du tænker meget over hvordan andre har det med dig, for alt går som regel begge veje.

På baggrund af din store visdom om hvordan at forholde sig til alt, og hvordan alt forholder sig til en, hjælper du andre med at opfatte på den rigtige måde. 

Vægtens energi er den Maskuline del af planeten Venus, hvor Tyrens energier er de Feminine. 

De Feminine lave energier kan godt drages til at at tilegne sig materialistiske ting som penge og komfort og det leder ofte kun til lidelse, og i de højeste energier søger at blive mere spirituelt oplyst som næsten altid leder til glæde, og derfor søger Vægtens energier altid balance imellem det Feminine og det Maskuline.

Man inkarnere i det fysiske liv på Jorden, med uret igennem alle stjernetegn, og sådan starter man med at udleve en masse egoistiske ting, og når de er udlevet søger man mere, og det finder man ved at kigge på alt det liv inden i en selv og begynder et mere spirituelt liv, herefter inkarnere man i Vægten og bagefter vendes retningen af inkarnationer mod uret igennem alle de andre stjernetegn hvor man nu søger spiritualiteten i dem.

Hvis Vægtens tegn har en stærk indflydelse på i ens astrologiske kort, betyder det man skal vende retning og søge at udvikle sig spirituelt.

Vægtens tegns energier; fremmer intellektet og at studere noget for at blive fortrolig med det, forsyner dig med en retning, forening eller forbindelse mellem to ting i den fysiske verden, fremmer egenskaber; til at lære, undervise og have et formål, og hele konceptet med at lære noget og blive fortrolig med det er at lære dig at håndtere dine energier i dig selv, så du kan bringe høje spirituelle energier ned i den fysiske verden af handling. Er om at modtage guddommelig visdom og virkelig gøre den til en del af sit hjerte, hvilket er det hemmelige formål med livet.