af Det Levende Vand

161,00 kr.

25 på lager

SKU: 9
Category:

Beskrivelse

Evigt liv, at se ung og smuk ud hele livet er blandt det moderne menneskes højeste ønsker.

Prisen for at få et meget længere end normalt liv med optimal helbred mens man har et udseende som et barn, beskrives i denne bog og selvom prisen har været kendt i tusinder af år er det kun få som kan betale prisen ved at praktisere en særlig videnskab.

Den sande astrologi som passer med astronomi beskrives, da den spiller en nøglerolle i at forlænge ens liv betydeligt. Din sande astrologi giver ledetråde til en levemåde som kan forlænge dit liv, og helbrede næsten enhver lidelse og holde sygdom væk. Vejen til et meget længere end normalt liv er den helligeste hemmelighed, som kun få er indviet i og kan praktisere.

Mange religiøse tekster, inklusiv Biblen, den hebraiske Genesis og Nāsrāyim beskriver selv at de er kodet i metaforer for at lade den som vil narre andre blive narret, for en selvisk person tager alt bogstaveligt og søger kun alt til sig selv på bekostning af alt omkring sig, både mennesker, dyr og naturen. Hemmeligheden gemt i religøse tekster er stort set den samme, og involvere Gnosis som er en videnskab til evigt liv for højt åndeligt interesserede, for kun de kan opnå Guds kongerige, mens de lever dette liv.

Denne bog er det du har ledt efter, hvis du vil leve meget længe og blive kendt som den ældste i landsbyen med udseende som et barn.

Antal sider; 126 sider

Sprog; Dansk

Om forfatteren
(f. 1975) Jens Viktor Fraust har i 13 år forsket i naturlig helbredelse, psykologien af personligheder og spirituelle koncepter, med henblik på viden andre kan bruge til at helbrede sig selv med. Han er forfatter til mange sundhedsartikler baseret på videnskabelige undersøgelser. Han er også skaber af dokumentarfilm. Han er oprindeligt uddannet på handelsskolen og senere som elektriker, der viste sig at være en fordel til forståelse og forklaring af dybe spirituelle koncepter. Han er også uddannet Gatewayhealer, Reikihealer og Regressionsterapeut.