Blodtype – Kost & Personlighed

126,00 kr.

Bogen forklarer simpelt og videnskabeligt hvorfor din og evt. dine børns blodtype har stor indflydelse på hvilken kost tarmene kan fordøje ordentligt, og hvordan blodtypen har stor indflydelse på personligheden. At kende sin grundlæggende personlighed øger accepten af sig selv, hvilket fører til et langt bedre helbred, psykisk og fysisk.

8 på lager

Category:

Beskrivelse

Bogen kan også bestilles hos min udgiver;
BoD.dk bogshop, klik her

Kan også købes hos andre bogforhandlere.

Bogen forklarer hvordan blodtyper videnskabeligt har stor sammenhæng med kost og ens personlighed, som kan bruges til at forstå sig selv bedre med. At forstå sig selv er vejen til at acceptere sit eget væsen, og det giver større indre ro som fører til et meget bedre mentalt og fysisk helbred.

I dag fodres du med oplysninger om hvad er sund kost, men de råd kan potentielt gøre dig syg og forkorte dit liv væsentligt, og endda holde dine stærkeste egenskaber tilbage, som du selv og samfundet dermed går glip af.

Kosten i børnefamilier og især vuggestuer bør revideres, for børns evne til at fordøje mad er meget forskellig, og det kan føre til at nogle børn viser tegn på psykisk sygdom, men i virkeligheden får de en forkert kost, som kendetegnes ved meget snot som blokerer luftveje igennem næsen, og fremmer vejrtrækning igennem munden som i sig selv forstyrrer barnets personlighed, og i nogle tilfælde er årsag til underudvikling af kraniet ved munden.

Problemer med fertilitet kan skyldes forskelligheder i blodtyperne, som er noget man ofte selv skal finde frem til.

Antal sider; 54

Sprog; Dansk

Udgave; 1
Oplæg; 2
ISBN: 9788797515501

Om forfatteren
(f. 1975) Jens Viktor Fraust har i 15 år forsket i naturlig helbredelse, psykologien af personligheder og spirituelle koncepter, med henblik på viden andre kan bruge til at helbrede sig selv med. Han er forfatter til mange sundhedsartikler baseret på videnskabelige undersøgelser. Han er også skaber af dokumentarfilm. Han er oprindeligt uddannet på handelsskolen og senere som elektriker, der viste sig at være en fordel til forståelse og forklaring af dybe spirituelle koncepter. Han er også uddannet Gatewayhealer, Reikihealer og Regressionsterapeut.

Du kunne også være interesseret i…