Din ægte astrologi

600,00 kr.

Få din sande astrologi baseret på astronomi og de dybeste okkulte beskrivelser af stjernetegn og planeter, som kan hjælpe dig til at forstå din dybeste personlighed at kende, endda forstå dit sexliv bedre, så du kan forstå dig selv og skabe det du gerne vil have i dit liv.

Beskrivelse

Astrologi i Vesten er 2.600 år forkert, hvilket kan bevises med astronomi, og det kan skabe ubalance i dit liv. Den udbredte vestlige babylonske astrologi stoppede for cirka 2.600 år siden da Babylon blev erobret af Persien. I de 2.600 år har Jorden tiltet, planeter og Måne ændret cyklus, derfor er den astrologi du kender om dig selv højest sandsynligt forkert.

Astronomi er præcis
Din sande astrologi kan ses igennem et astronomisk program, som er så præcis at det bruges til stjernekikkerter i dag, og programmet kan vise hvordan alle planeter, Sol, Måne og ascendant stod da du blev født.

Din ægte astrologi dannede din dybeste grundlæggende personlighed da du kom ud af livmoderen.

Syv stjernetegn for syv områder af din personlighed
Din krops nervesystem har syv hjerner som hver har et tankeområde og et stjernetegn, og de udgør din samlede personlighed, og beskrivelserne af dem er fra de dybeste okkulte beskrivelser, og det kan give dig en forståelse af din dybeste personlighed, så du kan forstå dig selv og skabe det du gerne vil have i dit liv.

En rapport om dig
Det tager cirka 2 dage at udarbejde din sande personlige astrologi. Rapporten indeholder billeder fra et astronomisk program af hvor planeter, Sol og Måne stod i hvilke stjernetegn da du blev født. Stjernetegnene er beskrevet, og hvor de hører til i kroppens nervesystem i kroppen, og hvad de områder styrer fysisk i kroppen og hvilke tankeområder de har.

Dine Data
Du modtager en e-mail efter bestilling, hvor du skal sende din fødselsdato og årstal.

Download
Når rapporten er klar, modtager du et link i din e-mail hvor du kan downloade din rapport som en PDF der kan ses på din smartphone, computer og printes ud.