Djed – Fabler & Mytologi (E-bog)

99,00 kr.

   

Category:

Beskrivelse

Få dit ungdommelige udseende, helbred og kreativitet tilbage med afkodet viden fra over 8.000 år gamle kendte fabler og mytologier, som i virkeligheden er kodet videnskab om kroppen.

E-bogen giver dig redskaber som på bare 14 dage kan forbedre alt i din krop og dermed dit sind, og hele dit liv bliver bedre og bedre.


Det bedste køb du kan gøre for dig selv.

Antal sider; 54

Sprog; Dansk

Kan også købes hos

WILLAM DAM – Boghandel

saxo.com

 

Om forfatteren
(f. 1975) Jens Viktor Fraust har i 14 år forsket i naturlig helbredelse, psykologien af personligheder og spirituelle koncepter, med henblik på viden andre kan bruge til at helbrede sig selv med. Han er rådgiver og forfatter til mange sundhedsartikler baseret på videnskabelige undersøgelser. Han er også skaber af dokumentarfilm, og foredragsholder. Han er oprindeligt uddannet på handelsskolen og senere som elektriker, der viste sig at være en fordel til forståelse og forklaring af dybe spirituelle koncepter. Han er også uddannet Gatewayhealer, Reikihealer og Regressionsterapeut.

Straks efter køb modtager du en e-mail hvor du kan downloade E-bogen i Epub-format. Bogen kan læses i alle apps og programmer til E-bøger på elektroniske enheder.