Venus

ד -(Venus (Ishtar, Sophia, Inann

Tallet 4

En dør

Daleth, Delet

Mineralet kobber

Styrer tegnene Tyren og Vægten

Påvirker; hals, nyrer, thymus (brislen), følelsessans, æggestokke

Solar Plexus

Feminin

Oldtidens vismænd siger at alt planeten Mars ødelægger, reparere Venus.

Venus er at tænke med sit hjerte, og føle med sit sind.

Venus sender energier som fremmer; oprydning, renlighed, pragt og værdighed, ordspil, nydelse af musik, glæde og udsmykninger, latter, billeder, skønhed og kærlighed, at spille på strengede instrumenter, glæde i ægteskaber, nydelse af krydderier, skabelse af drømme, lyst til spil med skak og terninger, lysten til at ligge med en kvinde eller mand, at fremstå smuk, lysten til at være fri, et stort hjerte og glæde, håndværk som skabelse af konger og dronningers kroner, konstruktion i f.eks. sten, gode talegaver, modigt at foragte verden (Foragt er afsky og vrede holdninger og adfærd over et individ, gruppe eller ideologi), opretholdelse af mennesker så hverken vrede, stridigheder eller uenighed kan mærkes af dem.

Fra Venus kommer evner til; kunst, sang og musik fra instrumenter, vittigheder, at nyde alt verden har, at påtage sig laster, at blive en tjener, ægteskab, moderlig eller faderlig kærlighed, 

Venus afskyr; vrede, slagsmål, hævn og retssager. 

Venus elsker; at lytte til sine venners meninger om verden, dyr og børn og gøre godt for dem, at gøre ting ligeværdige, materialistiske ting.

Venus har tendens til; falske løfter, grådighed for penge og materialer, drikke for meget, 

KUN FEMININ; uophørlig trang til sex og gerne af skamfuld slags også gerne ved upassende steder.

Venus har et svagt hjerte, og svag vilje i retssager og svag i kamp, og har begær for alle smukke kombinationer, sælger varer, urter. Energierne indeholder kærlighedens visdom fra guddommelige, og forståelsen af denne visdom og derfor giver man til andre af ren kærlighed til dem uden nogen årsag. Energierne åbner en dør til Guds rige for dig og igennem dig kan det guddommelige komme ud til andre.

Kabbala
Venus energien; repræsentere forfiningen af sanserne, kunsten, mystisk kærlighed, ønsker og jordlige forhold, kærlighed og smukhed, er en central funktion af bedømmelse og evaluering af følelserne i psyken.

  • Venus i Zodiac er ens personlige styrke.

Venus energierne er; Glæde, kærlighed, sex og lidenskab (intens begær), men det er Mars energier som aktivere dem, og det fører ofte til lidelse og skuffelse som gør en stærkere, og man må holde ud og analysere lidelsen og skuffelsen, og lære hvilke handlinger at undgå fremover. Langtids udholdenhed og tålmodighed skal til når du følger din lidenskab. 

Forandring vil fører til smerte og lidelse, men med tålmodighed holder du ud, og det vil du vokse dig mere stærk af. Omsorg af alt omkring en. Visdom og styrke til direkte indflydelse på menneskelige anliggender. Styrken kan ændre hjerter og sind af verdensledere for betydelige forandringer til det støre gode for alle. Undervisning og beskyttelse til alle.

Fungere fint sammen med den maskuline energi fra Mars (den maskuline Gud af krig, strid, handling og bevægelse, hvor de to Venus og Mars skaber en spænding mellem Feminin og Maskulin. Kun et væsen med perfekt balance af Feminin og Maskulin kan leve fuldt ud bevidst.

Venus er tilknyttet til elementet kobber som er tilknyttet kræfterne berøring og tale, balancerede følelser og et opstigende sind. Balancering af den kvindelig blødhed og den mandelige styrke, som giver en større bevidsthed om andre og en lydhørhed til følelserne af dem omkring dig. Når balancen er opnået begynder man at udøve fri vilje ubesværet af begravede følelser, afhængighed, impulser og instinkter, og dette tillader den ubetingede kærlighed til