Vi er i Vandemandens tidsalder

| | 0 Comments

Tidligere civilisationer på Jorden for 12.000 år siden, observerede Øst fordi her stod Solen op fra den mørke underverden.

Solen bragte ny tid, genfødsel og oplysning til sindet.

 

Vandmandens tidsalder
Astrologen Ray Grasse, beskrev at det stjernetegn der står op i Øst før Solen ved forårsjævndøgn (Spring Equinox), er den tidsalder Jorden er i.

Vandmandens stjernekonstellations elektromagnetiske stråling påvirker menneskers sind til at opfinde ny teknologiske ting.

Teknologi er meget spændende og menneskers sind bliver hurtig hypnotiseret ind i teknologien, med den effekt at mennesket mister interessen for det guddommelige, og dermed sin egen sjæl.

Når et menneske mister kontakten til sin sjæl, mister det kontakten til at dele med andre, mennesket bliver overdreven egoistisk.

Effekten bliver destruktion af dyr, områder dyr bor i og hele naturen.

 

Påvirket af modsatte stjernetegn
Urgamle astrologer beskrev at det modsatte stjernetegn af tidsalderen, også har effekt på Jordens begivenheder.

Det modsatte stjernetegn af Vandmanden er Løven.

Løvens stjernetegns elektromagnetiske energier, påvirker menneskers sind elektromagnetisk til at søge viden og visdom om healing, shamanisme, viden om Templer, samt øges kærligheden til dyrene, naturen og alle elementer i den.

Således var vi engang i Fiskenes tidsalder, dualisme, sort og hvid, rig og fattig, langsom og hurtig, og den slags skaber altid uenighed og krig.

Det modsatte stjernetegn var i Fiskenes tidsalder Jomfruen, som er den store sygeplejerske som healer dem såret i krig.

Fiskenes tidsalder
Jesus var en fiskermand. Den kristne tro bruger Fiskenes stjernetegn som logo. Den katolske paves dragt er en fisk.

 

Moderne astrologi
Ligesom mange andre ting på Jorden, er sandheden stærkt tilbageholdt og fordrejet, og hvad angår astrologi er den i Vesten ret fordrejet.

Hele denne civilisation er opbygget i Fiskenes tidsalder. Dem i magt vil gerne beholde magten længe, så muligvis ændrede de hvilken tidsalder Jorden er i ved at ændre den astrologiske holdning til hvordan Jordens tidsalder afgøres, for den moderne måde at vise Jordens tidsalder på fortæller at der stadig er 600 år til vi når Vandmandens tidsalder.

Vesten har et udbredt 4.000 år gammelt babylonsk astrologisk opslagsværk, som beregner planeter, Sol og Månes placering efter deres cyklus for tusinder af år siden.

Igennem tusinder af år, siden det babylonske astrologiske system blev lavet, har både planeter, Sol, Måne, og Jorden ændret sig en hel del.

Resultatet er at mennesker i Vesten får af vide de er født som et stjernetegn, men for mange er det et andet stjernetegn.

 

Se min dokumentar om emnet her

ASTRO LIFE, klik her for at se dokumentar